Πελάτης που επισκέφτηκε εστιατόριο του διάσημου Τούρκου χασάπη-σεφ Nusr-Et, γνωστού ως Salt Bae, στο Μαϊάμι, αρνήθηκε να πληρώσει τον «φουσκωμένο» λογαριασμό από την επικαλυμμένη με χρυσό μπριζόλα που ήρθε στο τραπέζι του, με αποτέλεσμα να χρειαστεί αστυνομική παρέμβαση.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

#saltbae #saltlife #salt

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nusr_et#Saltbae (@nusr_et) στις

Οι επισκέπτες των εστιατορίων του Τούρκου celebrity -που ανοίγει νέο εστιατόριο προσεχώς στο Μιλάνο- δεν είναι από αυτούς που ανησυχούν για το λογαριασμό δεδομένου ότι το μενού είναι εξαιρετικά ακριβό. Ωστόσο, όταν ο Ντουάν Μιράντα επισκέφτηκε το Nusr-Et στο Μαϊάμι έπαθε σοκ όταν μετά το γεύμα ήρθε ο λογαριασμός. Ο Μιράντα ισχυρίζεται ότι προτίθεται να πληρώσει για ένα πιάτο με λαβράκι $50, $30 για μια μπουράτα ή $35 για ένα μοσχαρίσιο ταρτάρ. Αυτό ωστόσο που δεν περίμενε ήταν να χρεωθεί $2.000 για 2 wagyu τόμαχοκ ribeye επικαλυμμένες με βρώσιμο χρυσό 24 καρατίων και $1.000 για ένα επιχρυσωμένο αρνίσιο καρέ. Όντως έκανε τις παραγγελίες, αλλά, όπως είπε στη Herald, ζήτησε τις οικονομικότερες εκδοχές των $275 και $210 και όταν ήρθαν στο τραπέζι επιχρυσωμένες υπέθεσε ότι αυτή ήταν η παρουσίασή τους. Μετά από μία ώρα με τους αστυνομικούς, ο Μιράντα συμφώνησε να πληρώσει το λογαριασμό αλλά συνεχίζει να ζητά δικαίωση λέγοντας ότι θα κάνει ό,τι περνά από το χέρι τους για να αποκαλύψει αυτό που πραγματικά κάνουν, όπως γράφει στην πλατφόρμα κριτικών Yelp. Επίσης πήρε σε μια σακούλα τα κόκαλα από το επιχρυσωμένο κρέας με σκοπό να τα στείλει για πλήρη εργαστηριακή ανάλυση για να διαπιστώσει αν όντως ο χρυσός είναι 24 καρατίων.

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr