Το εξαιρετικό ελαιόλαδο E L Won συμπεριλαμβάνει στη συλλογή των βραβείων πουν έχει αποσπάσει σε διεθνείς διαγωνισμούς ελαιολάδου μία ακόμα σημαντική διάκριση στα Berlin Olive Oil Awards.

Η διοργάνωση συγκεντρώνει την εμπειρία και την τεχνογνωσία κορυφαίων επιστημόνων και πρωτοποριακών τεχνολογιών και πληροί τις προϋποθέσεις ώστε να θεωρείται ως ένας από τους πιο αξιόπιστους διαγωνισμούς του είδους. Στο διαγωνισμό συμμετείχαν 492 δείγματα από 15 χώρες και τα αποτελέσματα ανακοινώθηκαν στην ηλεκτρονική πλατφόρμα eliteoliveoils.com, που αποτελεί το επίσημο Market place του ΒΟΟΑ2020.

Η E-LA-WON απέσπασε Platinum βραβείο για τις υψηλές πολυφαινόλες του ελαιολάδου «Αγριελιά & Μποτσικολιά». Σύμφωνα με την επιτροπή «… η οργανοληπτική του συγκεκριμένου ελαιολάδου αντιστοιχούσε σε χρυσό βραβείο, οπότε η υψηλή του βαθμολογία στην οργανοληπτική δοκιμή σε συνδυασμό με την υψηλή του περιεκτικότητα σε φαινόλες (874 με τη μέθοδο HPLC) του έδωσαν το Πλατινένιο βραβείο».

Όπως δήλωσε ο C.E.O της εταιρείας κ. Ιωάννης Καμπούρης «Η διάκριση αυτή δικαιώνει τη σκληρή προσπάθεια της E-LA-WON να παρουσιάσει ένα blend Αγριελιάς & Μποτσικολιάς με πραγματική υπεραξία και όλες τις ευεργετικές ιδιότητες των πολυφαινολών ως ελιξίριο ζωής με υψηλή διατροφική αξία και ανεκτίμητη υγειοπροστατευτική δράση, προβάλοντας τις Ελληνικές ποικιλίες στις αγορές του κόσμου. Έτσι τα Berlin Olive Oil Awards προσφέρουν μοναδική ευκαιρία να ενισχύσουμε την επικοινωνία και την προβολή της εταιρείας μας καθώς η E-LA-WON έχει ενταχθεί πλέον στην elite olive oils και the winners of Berlin G.O.O.A 2020 και ανήκει στις πολυβραβευμένες εταιρείες».

Δείτε επίσης

Νέο ελαιόλαδο αγριελιάς από την E-La-Won

Σημαντικές διακρίσεις για την E-LA-WON στα Great Taste του Λονδίνου

Αρώματα ελαιολάδου E-LA-WON σε συσκευασία κολώνιας