Αν είσαι μέγας λάτρης της μπίρας και σου αρέσουν και τα ταξίδια, σου έχουμε μία λίστα με τις τιμές της μπίρας ανά τον κόσμο, που θα σου φανεί εξαιρετικά χρήσιμη.

Για την ακρίβεια, οι αναλυτές της Deutsche Bank έφτιαξαν έναν χάρτη με τιμές μπίρας ανά χώρα, που δημοσιεύτηκε στο Business Insider, αποκαλύπτοντας ποιοι είναι οι ιδανικότεροι προορισμοί, ανάλογα με το πόσο είναι διατεθειμένος να πληρώσει κάποιος για ένα ποτήρι παγωμένη μπίρα.

Για τη συγκεκριμένη έκθεση οι αναλυτές συνέλεξαν στοιχεία από το πόσο κοστίζει 1 ποτήρι μπίρα -περίπου 500ml- σε συνοικιακές pub μεγάλων πόλεων. Κάπως έτσι διαπίστωσαν ότι την πιο φθηνή μπίρα τη βρίσκεις στη Μανίλα, όπου κοστίζει μόλις $1,5. Εξίσου οικονομική και η Πράγα, όπου κοστίζει $1,60, ενώ στο άλλο άκρο βρίσκεται το Ντουμπάι με $12 και το Όσλο με $10,30.

Από τον χάρτη βέβαια δεν λείπει και η Αθήνα, που βρίσκεται κάπου στο ενδιάμεσο, με την μπίρα να κοστίζει $5,10. Ρίξε, λοιπόν, μια ματιά στον χάρτη και τη λίστα, όπως δημοσιεύτηκε στο Business Insider και δες αν ο επόμενος προορισμός σου θα σε εκπλήξει ευχάριστα ή δυσάρεστα ως προς το κόστος…

bira1