Το νέο τηλεοπτικό spot, για τις μπίρες εζα ζ Premium Pilsener και την ολοκαίνουργια εζα ζ Fine Lager, της Ελληνικής Ζυθοποιίας Αταλάντης, έκανε την εμφάνιση του στις οθόνες μας, με τις δύο μπίρες να δίνουν “ζυθικές” μάχες για το ποια από τις δύο είναι η καλύτερη.

Στην μάχη που εξ αρχής ξέρουμε ότι θα τελειώσει ισόπαλη, μιας και πρόκειται για δύο εξίσου καλές μπίρες, βλέπουμε δύο ομάδες να ξεπερνούν τους εαυτούς τους, με θεμιτούς και αθέμιτους τρόπους. Διάλεξαν και εμπλούτισαν τα υλικά τους, εξέλιξαν τη γεύση τους, ανέδειξαν το χρώμα τους και το άρωμα τους. Και τα κατάφεραν. Δημιούργησαν δύο κορυφαίες μπίρες που ξεχωρίζουν στην κατηγορία τους και τιμούν το όνομα που φέρουν. Αυτό που τις συμφιλιώνει, αυτό που τις ενώνει: το εζα. Αυτός άλλωστε είναι και ο λόγος που μετονομάστηκε και η σελίδα τους στο facebook σε Eza Beer, καλωσορίζοντας τις δύο κορυφαίες μπίρες, διευρύνοντας έτσι την οικογένειa της εζα.

«Η διαφημιστική επικοινωνία της μπίρας εζα περιλαμβάνει καθημερινές αλήθειες της εταιρείας μας. Οι ταινίες έχουν γυριστεί στους πραγματικούς χώρους της βιομηχανίας μας στην Αταλάντη και σε πολλές από τις σκηνές συμμετέχουν εργαζόμενοι μας. Θέλουμε με την καμπάνια αυτή να μοιραστούμε με όλους τους Έλληνες τη χαρά της δημιουργίας. Να εξωτερικεύσουμε την υπερηφάνεια, που βιώνουμε στη δουλειά μας. Είναι αυτή που μας δίνει το δικαίωμα να διεκδικούμε με εργατικότητα και ζήλο την επιτυχία, πιστεύοντας ότι όλοι μαζί μπορούμε να ακολουθήσουμε τον δικό μας, Ελληνικό δρόμο ανάπτυξης και προόδου για τη χώρα μας. Έτσι πρέπει να είναι και η μπίρα!», δήλωσε σχετικά ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Ελληνικής Ζυθοποιίας Αταλάντης Αθανάσιος Συριανός κατά την παρουσίαση του spot στην πρόσφατη εκδήλωση στο εστιατόριο Fuga.

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr