Η Miele, η κορυφαία εταιρεία οικιακών και επαγγελματικών συσκευών στον κόσμο, ξεκινά μια νέα συνεργασία με τη Soul Kitchen, εταιρεία παροχής επαγγελματικού εξοπλισμού στο χώρο της υψηλής γαστρονομίας και της μαζικής εστίασης. Στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας λοιπόν εγκαινιάζει ένα κύκλο σεμιναρίων από τους κορυφαίους σεφ της Ελλάδας.

Fine Dining, comfort food, brunch, menus of the world: κάθε κουζίνα και μια διαφορετική φιλοσοφία που απαιτεί εξειδίκευση, εμπειρία και βαθιά γνώση για όλα εκείνα που θα εξασφαλίσουν το τέλειο αποτέλεσμα.

miele1

Κάθε σεμινάριο θα είναι αφιερωμένο σε μια διαφορετική ενότητα και θα καλύπτει όλη τη θεματολογία από την επιλογή της πρώτης ύλης, τη σωστή προετοιμασία, το σωστό ψήσιμο ή μαγείρεμα με απόλυτο σεβασμό στα υλικά και με τη χρήση των καλύτερων συσκευών, καθώς και ολοκληρωμένες προτάσεις για το σωστό food styling που θα τελειοποιήσει κάθε γευστική δημιουργία και θα αναβαθμίσει την υπηρεσία που παρέχουν στον πελάτη.

k3

Σε κάθε σεμινάριο, οι καταξιωμένοι σεφ θα δημιουργούν live ολοκληρωμένα μενού στον υπέροχο χώρο του Miele Experience Center, ενώ παράλληλα οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν, να δοκιμάσουν, να ρωτήσουν και να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία που θα προσδώσει κύρος και θα αποτελέσει σημαντικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα για κάθε χώρο εστίασης. Τα σεμινάρια απευθύνονται σε επαγγελματικό κοινό. Οι θέσεις είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας

info
Τηλ: 210 6794444,  info@miele.gr
Πρόγραμμα των δύο πρώτων σεμιναρίων
23 Οκτωβρίου Έκτορας Μποτρίνι «Η κουζίνα των αισθήσεων, αναδρομή στις ρίζες μας και ματιές στο μέλλον»
6 Νοεμβρίου Δημήτρης Σκαρμούτσος «Νεοελληνική Κουζίνα – Έλληνες παραγωγοί»

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr