O Ιταλο-Αργεντίνος Mauro Colagreco, του οποίου το εστιατόριο φέτος σκαρφάλωσε στην τρίτη θέση της λίστας με τα καλύτερα παγκοσμίως (World’s 50 Best Restaurants), θα βρεθεί τον Οκτώβριο στο «Kensho» στον Ορνό της Μυκόνου για έναν ενδιαφέροντα «μαγειρικό διάλογο» με τον σεφ Γιώργο Στυλιανουδάκη.


H απρόσκοπτη θέα από τα τεράστια παράθυρα του «Mirazur» δένει με την αισθητική βάση των ραφινάτων πιάτων του


Ο σεφ Γιώργος Στυλιανουδάκης

Δεν υπάρχει παγκόσμια εστιατορική λίστα που μην συμπεριλαμβάνει το φημισμένο πλέον «Mirazur», στην πόλη Μεντόν στα σύνορα Γαλλίας-Ιταλίας. Ο chef-patron του, όπως πληροφορηθήκαμε από τον ίδιο, πρόκειται να επισκεφθεί την Ελλάδα ως προσκεκλημένος του «Kensho» στη Μύκονο στις 6 Οκτωβρίου προκειμένου να μαγειρέψει ένα μενού 10 πιάτων με τον Executive Chef του ξενοδοχείου, Γιώργο Στυλιανουδάκη. Οι σεφ θα συμπράξουν στην κουζίνα ετοιμάζοντας από 5 πιάτα έκαστος και δεδομένου του υψηλού μαγειρικού επιπέδου, πρόκειται σίγουρα για τη γαστρονομική συνάντηση της χρονιάς.

Διαβάστε την αποκλειστική συνέντευξη του σεφ Mauro Colagreco στο Olivemagazine.gr ΕΔΩ και το ρεπορτάζ στο «Mirazur» στη Μεντόν ΕΔΩ.

Φωτογραφίες
Πορτραίτο Mauro Colagreco: Per Anders Jorgensen, Mirazur: Anthony-Lanneretonne

Δείτε επίσης

«World’s 50 Βest Restaurants 2018»: Ο απόηχος της γιορτής της παγκόσμιας γαστρονομίας
Αποκλειστικό: 24 ώρες στο Mirazur, το 3ο καλύτερο εστιατόριο του κόσμου

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr