Μετά την περσινή επιτυχία στην παρασκευή μιας τεράστιας νουγκατίνας μήκους 100 μέτρων, στην Καρδίτσα ξεκίνησαν για μια ακόμα χρονιά οι προσπάθειες παρασκευής μιας ακόμα επιδιώκοντας να κάνουν νέο ρεκόρ για το 2017.

noug2

Το αποτέλεσμα θα είναι έτοιμο και θα αποκαλυφθεί στις 20 Νοεμβρίου σε μια εκδήλωση που θα διοργανωθεί από το Σύλλογο Ζαχαροπλαστών Νομού Καρδίτσας μαζί με την Περιφέρεια Θεσσαλίας-Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας και τη στήριξη του Επιμελητηρίου Καρδίτσας.

Οι Καρδιτσιώτες είναι πολύ καλά προετοιμασμένοι ενώ ο κριτής του Βιβλίου Γκίνες, Τζακ Μπροκμπανκπου, θα επισκεφθεί την πόλη στο τέλος του μήνα για να καταγράψει το ρεκόρ και να σφραγίσει το επίτευγμα. Όσο για την νουγκατίνα, θα ζυγίζει δύο τόνους και υπολογίζεται ότι θα προσφερθούν 10.000 μερίδες σε όλο τον κόσμο και τους επισκέπτες που θα βρίσκονται στο χώρο της κεντρικής πλατείας, όπως επίσης και σε ιδρύματα της περιοχής. Ο δήμος μάλιστα προτρέπει όσους θέλουν να «γλυκαθούν» λίγο, αλλά και να κάνουν και μία βόλτα στην όμορφη πόλη της Καρδίτσας, να την επισκεφτούν στις 29 Νοεμβρίου ώστε να γίνουν και εκείνοι μέρος της γιορτής τους.

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr