Χρυσός χορηγός στο Sani Gourmet είναι για δεύτερη χρονιά η Lidl Hellas, προσφέροντας στα νέα ταλέντα της γαστρονομίας τις πρώτες ύλες για να δημιουργήσουν τα ξεχωριστά μενού τους. Υλικά ολόφρεσκα και ποιοτικά, από τη γη και τη θάλασσα και από προσεκτικά επιλεγμένες συνεργασίες με Έλληνες παραγωγούς και συνεχείς ελέγχους ποιότητας.

Σημειώστε ότι το Σάββατο 24 Ιουνίου το μεσημέρι, εκπρόσωποι των Μέσων απολαμβάνουν ένα γεύμα επιμελημένο από τον Λευτέρη Λαζάρουμ φυσικά με προϊόντα Lidl.

Sani Gourmet_new

Στο 12ο Sani Gourmet θα φιλοξενηθούν για ακόμα μία φορά ταλαντούχοι νέοι σεφ από την Ελλάδα και το εξωτερικό, οι οποίοι έχουν ήδη κερδίσει υψηλού κύρους βραβεία και επαίνους, συμπεριλαμβανομένου του πρώτου τους αστεριού Michelin, αλλά και ανερχόμενοι συνάδελφοί τους που αναμένεται να λάμψουν σύντομα στο χώρο. Το ταξίδι στις γεύσεις θα περιλαμβάνει “στάσεις” σε πολλές και διαφορετικές κουζίνες, από τις οποίες θα εμπνευστούν οι δέκα καλεσμένοι σεφ, παρουσιάζοντας τις προτάσεις τους. Επιπλέον, δυναμική θα δώσει στη διοργάνωση το official opening party, την Κυριακή 25 Ιουνίου, όπου οι σεφ θα συνεργαστούν -ο καθένας στο δικό του workstation- για ένα δημιουργικό crescendo στην παρουσίαση γεύσεων. Στο πλαίσιο αυτό ο επισκέπτης έχει την ευκαιρία να γευτεί δημιουργίες βραβευμένων Ελλήνων και διεθνών σεφ τιμημένων με αστέρια Michelin, και να αφεθεί σε ένα γευστικό ταξίδι με μυρωδιές της ελληνικής γης και κοσμοπολίτικο αέρα.

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr