Με την ανάδειξη και του 4ου φιναλίστ, στο διαγωνισμό που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου τον Ελληνογαλλικό Σύλλογο Χανίων, ολοκληρώθηκε ο πρώτος γύρος του διαγωνισμού MaziChef.

Νικητής του διαγωνισμού στα Χανιά αναδείχθηκε ο Παναγιώτης Κατάκης, ο οποίος παρουσίασε ένα εκλέρ με γεύση λευκή σοκολάτα, αυγοτάραχο και τζελ λεμόνι.

Τώρα ο κ. Κατάκης και οι 3 προηγούμενοι νικητές του πρώτου γύρου -Λάζαρος Πολίτης (αλμυρό εκλέρ με μους φέτα και χαλούμι, χωριάτικο φύλλο και ζελέ μαυροδάφνη), Κωνσταντίνος Τσενικίδης (εκλέρ με γιαούρτι, φιστίκι Αιγίνης, έξτρα παρθένο ελαιόλαδο) και Λίζα Μάτσα (εκλέρ με γεύση ρυζόγαλο)- θα συμμετάσχουν στον μεγάλο τελικό, που θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 18 Μαρτίου στην Πρεσβεία της Γαλλίας στην Αθήνα.

Εκεί θα παρουσιάσουν ξανά και τα 4 εκλέρ, τα οποία θα ετοιμαστούν εξ ολοκλήρου στις κουζίνες της Πρεσβείας της Γαλλίας στην Αθήνα από την Παρασκευή 15 έως τη Δευτέρα 18 Μαρτίου 2018, υπό την επίβλεψη των σεφ της κριτικής επιτροπής του τελικού.

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr