Δεν θα ανοίξει ξανά το διάσημο bar restaurant του Νέου Ψυχικού, αφού οι Γιώργος και Ανδρέας Πιτσιλής αποφάσισαν να το κλείσουν οριστικά.

Ήταν το μέρος για να σε δουν και να τους δεις, ένα all day bar restaurant στο οποίο συναθροίζονταν επιχειρηματίες, εφοπλιστές, celebrities, παρουσιαστές, μοντέλα και γόνοι γνωστών οικογενειών. Κάτι που δεν θα συμβεί ξανά αφού το Gaspar-δημιούργημα των αδερφών Πιτσιλή-κατέβασε ρολά αναστέλλοντας οριστικά την λειτουργία του, μετά από εννιά χρόνια.

Το υπέρογκο ενοίκιο που ανερχόταν σύμφωνα με πληροφορίες γύρω στις 23.000 ευρώ τον μήνα σε συνδυασμό με το δίμηνο lockdown οδήγησε τους ιδιοκτήτες του στην απόφαση να μην το ανοίξουν ξανά.Παρότι είχαν την δυνατότητα να ανοίγουν διάπλατα τις μεγάλες τζαμαρίες ώστε να μπορούν να λειτουργήσουν αυτό που είχε γίνει ένα από τα πιο must στέκια στο Φάρο του Ψυχικού, τελικά επέλεξαν να μην το κάνουν.

Όταν άνοιξε το 2011, μεσούσης της κρίσης, κάποιοι απόρρησαν με το ρίσκο που πήραν τα αδέρφια Πιτσιλή, οι οποίοι επένδυσαν πάρα πολλά λεφτά στο συγκεκριμένο εστιατόριο. Γνώστες του επιχειρείν στην εστίαση, έλεγαν τότε ότι η συγκεκριμένη επένδυση άγγιξε το 1.500.000 ευρώ αφού επιστρατεύθηκαν τα καλύτερα ονόματα σε ότι αφορούσε την διακόσμηση του και κορυφαίοι οίκοι επίπλων. Προσλήφθηκαν τρεις πού καλοί σεφ και σχεδόν από την πρώτη μέρα λειτουργίας του έγινε must, ενώ τις πρώτες εβδομάδες το να βρεις τραπέζι για φαγητό μεσημέρι ή βράδυ ήταν αδύνατο.

Μετά επήρθε η συνήθης ισορροπία που ακολουθεί την έκρηξη ενός opening και το Gaspar συνέχισε να συγκεντρώνει συνήθεις και μη υπόπτους από τον χώρο του επιχειρείν και των κοσμικών. Σχεδόν από την αρχή μέχρι το τέλος της διαδρομής του παρέμεινε ένα ωραίο all day restaurant, και το μέρος που μπορούσες να δειπνήσεις και να μιλάς χωρίς να ξελαρυγγιάζεσαι.

Πηγή: Protothema.gr

Δείτε επίσης

Άρση μέτρων στις οργανωμένες παραλίες: επιστρέφουν καφές και τραπεζοκαθίσματα

Δημιουργείται ο γαστρονομικός χάρτης της Ελλάδας

Τι προβλέπουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα για τα εστιατόρια των ξενοδοχείων;

 

 

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr