Αναγνωρίζοντας τις ανάγκες που έχουν πολλά νοικοκυριά σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, η ΑΒ Βασιλόπουλος, για 7η συνεχή χρονιά, προσφέρει τα τρόφιμα για το εορταστικό τραπέζι σε 6.000 οικογένειες με παιδιά. Η πρωτοβουλία – που πια έχει γίνει θεσμός για την εταιρία- υλοποιείται σε συνεργασία με την Τράπεζα Τροφίμων και το Μπορούμε. Όμως οι πράξεις αγάπης δεν σταματάνε εδώ!

Σε 60 επιλεγμένα ΑΒητικά καταστήματα, διατίθεται το «Κουτί Αγάπης» που περιέχει βασικά είδη διατροφής*, με κόστος €4,5. Το «Κουτί Αγάπης» μπορεί ο καθένας μας να το δωρίσει όπου επιθυμεί ή να ενισχύσει με αυτό, το ειδικό καλάθι συγκέντρωσης τροφίμων του καταστήματος, πολλαπλασιάζοντας την προσφορά. Για κάθε «Κουτί Αγάπης», η ΑΒ Βασιλόπουλος προσφέρει το αντίστοιχο ποσό στην Τράπεζα Τροφίμων.

Επιπλέον, αποκλειστικά για τα φετινά Χριστούγεννα, δημιουργήθηκε ένα μοναδικό παιδικό παραμύθι, «Το Μαγικό Πεφταστέρι», που αφηγείται την πιο λαμπερή και ζεστή χριστουγεννιάτικη ιστορία. «Το Μαγικό Πεφταστέρι» έχει τη δική του, ξεχωριστή θέση ανάμεσα στα προϊόντα καλού σκοπού της ΑΒ Βασιλόπουλος, με στόχο να στηρίξει χιλιάδες παιδιά σε όλη τη χώρα, που χρειάζονται τη φροντίδα μας. Τα καθαρά έσοδα από τις πωλήσεις του παραμυθιού, προσφέρονται σε ΜΚΟ που υποστηρίζουν παιδιά.

Τέλος, μέσα από τα προϊόντα με τη σηματοδότηση «Για Καλό Σκοπό» που θα βρείτε σε όλα τα καταστήματα ΑΒ, η προσφορά αγάπης πολλαπλασιάζεται Η εταιρία σε συνεργασία με επιλεγμένους προμηθευτές της προσφέρουν το 2% επί της τιμής πώλησης αυτών των προϊόντων σε φορείς που στηρίζουν οικογένειες σε όλη την Ελλάδα.

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr