Νέα εποχή για το Κτήμα Κοκοτού, με τη συνεργασία του με τον αναπληρωτή καθηγητή οινολογίας του τμήματος Επιστήμης Τροφίμων του Γεωπονικού Πανεπιστήμιου Αθηνών, Γιώργο Κοτσερίδη. Παράλληλα, μάς συστήνει και τις νέες ετικέτες του.

Με την καινούρια δυναμική ομάδα οινοποίησης και νέες ετικέτες, βρήκε το Κτήμα Κοκοτού η εσοδεία του 2019. Ο Dr Γιώργος Κοτσερίδης με την ομάδα του, ανέλαβε σύμβουλος παραγωγής του Κτήματος Κοκοτού από τον τρύγο του 2019, σε μία προσπάθεια να ανέβει ακόμα ψηλότερα η παραδοσιακή ποιότητα των οίνων του Κτήματος. Η νέα ομάδα συμπληρώνεται με την χημικό μηχανικό – οινολόγο του κτήματος, Κωνσταντίνα Πολυχρονίδου.

Επιπλέον, κυκλοφορούν ήδη 5 κρασιά με νέες «φορεσιές» και σταδιακά, αναμένεται να ακολουθήσουν και τα υπόλοιπα κρασιά του Κτήματος. Ειδικότερα, τα κρασιά που φέρουν νέες ετικέτες είναι τα:
* Ροδίτης- Σαββατιανό, Αγρίμι 2019
* Gewürztraminer «Τρεις Παράδες» 2019
* Ασύρτικο «Πέρδικα στ’ αμπέλι» 2019
* Merlot-Cabernet Sauvignon – Rose «Κλέφτρα Κίσσα» 2019
* Αγιωργίτικο «Τρεις Λόφοι» 2019

Οι νέες ετικέτες έχουν λιτή εμφάνιση και προβάλουν το οικοσύστημα του κτήματος θέλοντας να τονίσουν τον σεβασμό της οικογένειας Κοκοτού προς την φύση.

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr