Μήπως θα ήθελες μια καλοκαιρινή δουλειά; Ε μόλις τη βρήκες! Η Βασίλισσα Ελισάβετ ψάχνει για ζαχαροπλάστη! Εάν αυτός δεν είναι καλός λόγος να μετακομίσεις στη Μεγάλη Βρετανία, τότε ποιος είναι;

giphy

Σύμφωνα με την αγγελία, το παλάτι του Μπάγκιγχαμ ψάχνει για έναν πολύ ικανό ζαχαροπλάστη με πολυετή εμπειρία σε ακριβά εστιατόρια. Για να πάρεις τη δουλειά, θα πρέπει βέβαια να αποδείξεις ότι ξέρεις να φτιάχνεις τρομερές τούρτες και αρτοποιήματα και μάλιστα σε μεγάλες ποσότητες, ώστε να μπορείς να αναταπεξέλθεις στον όγκο δουλειάς που θα έχουν τα πάρτι και οι εκδηλώσεις που διοργανώνει η βασιλική οικογένεια.

chef_anoigma

Ο ιδανικός υποψήφιος ζαχαροπλάστης θα πρέπει να γνωρίζει πολύ καλά τις νέες τεχνολογίες, να μπορεί να συντονίζει καλά την ομάδα του στην κουζίνα και να μπορεί να την κινητοποιεί και να την εξελίσσει, σύμφωνα με την αγγελία. Ο τυχερός που θα επιλεγεί για τη θέση θα έχει δωρεάν γεύματα για όλον το χρόνο, 33 μέρες διακοπές και πρόσβαση σε πολλές από τις εγκαταστάσεις του παλατιού.

Αν έχεις λοιπόν όνειρο να φτιάχνεις τα απογευματινά scones για τη Βασίλισσα και το αγαπημένο της μωσαϊκό ολημερίς και ολονυχτίς, έχεις μέχρι τις 26 Ιουνίου να στείλεις το βιογραφικό σου ΕΔΩ.

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr