Άλλη μια χρυσή διάκριση για την εταιρεία E-LA-WON αυτή τη φορά με περιβαλλοντικό υπόβαθρο διακρίθηκε με Gold Award στα Environmental Awards 2018, τον πλέον σημαντικό θεσμό επιβράβευσης δράσεων και πρωτοβουλιών για το περιβάλλον.

Όπως επεσήμανε ο CEO της εταιρείας κ. Ιωάννης Καμπούρης: «Η συμβολή της E-LA-WON στην προστασία του περιβάλλοντος και την αειφόρο ανάπτυξη είναι καθοριστική καθ’ όλα τα στάδια της παραγωγικής διαδικασίας. Στην αλυσίδα παραγωγής, αυτά που αποκαλούνται “απόβλητα” στην Ε-LA-WON τα μετατρέπουμε σε πολύτιμα χρήσιμα συστατικά τόσο για μας, όσο και για άλλους φορείς.

Ακολουθώντας τις αρχές της βιώσιμης ανάπτυξης και της κυκλικής οικονομίας δε ρυπαίνουμε το περιβάλλον. Επίσης προβαίνουμε στην ορθολογική διαχείριση των παραγομένων “αποβλήτων” υλοποιώντας στην πράξη το πώς η E-LA-WON κάνει πράξη την αειφορία και τη βιώσιμη γεωργία. Παράλληλα οι περιβαλλοντικοί δείκτες που αφορούν στη λειτουργία της αυξάνονται συνεχώς.


O CEO της εταιρείας κ. Ιωάννης Καμπούρης

Η E-LA-WON συναγωνίστηκε με ηχηρά ονόματα επιχειρήσεων από διάφορους κλάδους για τις καλές πρακτικές, την προστασία του περιβάλλοντος και την αειφορία και διακρίθηκε μέσω αδιάβλητης διαδικασίας από ανεξάρτητη Κριτική Επιτροπή Επιστημόνων και Εxperts σε θέματα περιβάλλοντος.

«Τα βραβεία “Environmental Awards” έχουν στόχο να δημιουργήσουν συνθήκες ευγενούς συναγωνισμού μεταξύ των συμμετεχόντων με σκοπό την προώθηση της περιβαλλοντικής ευαισθησίας, καθώς επίσης να αναδείξουν την κοινωνική συνεισφορά επιχειρήσεων και οργανισμών στην υλοποίηση δράσεων για περιβαλλοντική αναβάθμιση», ανέφερε η πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής των βραβείων Δρ. Κάτια Λαζαρίδη αναπληρώτρια Πρύτανης του Χαροκοπείου και καθηγήτρια της Σχολής Περιβάλλοντος, Γεωγραφίας και Εφαρμοσμένης Οικονομίας.

Με τη βράβευση αυτή, που αφορά εταιρική βράβευση, η E-LA-WON ξεπερνά τις 45 διακρίσεις τόσο στον οργανοληπτικό τομέα όσο και στο packaging και την καινοτομία.