Το διάσημο ArGOODaki των Goody’s Burger House συνεχίζει και αυτά τα Χριστούγεννα το ταξίδι του για 15η χρονιά και μοιράζει αγάπη σε μαθητές με προβλήματα όρασης.

Η φετινή εκστρατεία φιλοδοξεί να διευκολύνει σημαντικά την καθημερινότητα αυτών των μαθητών, σκοπεύοντας να καλύψει τις ανάγκες για 3D εξοπλισμό, καθώς η μάθηση μέσω της αφής είναι ένας από τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους εκπαίδευσης. Μάλιστα, ο τεχνολογικός εξοπλισμός και τα αναλώσιμα υλικά που θα τον συνοδεύουν θα διατεθούν στο Ειδικό Σχολείο Τυφλών Καλλιθέας Κ.Ε.Α.Τ και στο 6ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Τυφλών Θεσσαλονίκης, μέσω των οποίων εξυπηρετούνται όλες οι Σχολικές Μονάδες Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, όπου φοιτούν μαθητές μη ή μερικώς βλέποντες.

argoudaki-burger-house-logo

Με κάθε γεύμα ArGOODaki, λοιπόν, επιλέγουμε ανάμεσα σε 5 διαφορετικά συλλεκτικά αντικείμενα: το αγαπημένο μας αρκουδάκι, backpacks για μικρούς και μεγάλους, ένα notebook ή μια θήκη για tablet και συνεισφέρουμε ουσιαστικά σε αυτό το σημαντικό έργο. Παράλληλα, συμμετέχουμε επικοινωνώντας τα συναισθήματα και τη διάθεσή μας με τα emojis που δημιουργήθηκαν ειδικά γι αυτό το σκοπό, με τη σχετική εφαρμογή να είναι διαθέσιμη δωρεάν στο App Store και το Google Play Store.

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr