Τους μαθητές της Τήλου και της Χάλκης αγκαλιάζει φέτος το γλυκό ArGOODaki των Goody’s και μας καλεί να βοηθήσουμε το έργο του με έναν νόστιμο τρόπο -ένα γεύμα ArGOODaki.

ArGOODaki_Logo

Ηλεκτρονικοί υπολογιστές, διαδραστικοί πίνακες, φωτοτυπικά μηχανήματα, εκπαιδευτικά παιχνίδια, βιβλία και άλλα χρήσιμα εργαλεία που ενισχύουν τις εκπαιδευτικές δραστηριότητες και διευκολύνουν την καθημερινότητα των μαθητών, ετοιμάζονται να μπουν στον “χριστουγεννιάτικο σάκο” χαρίζοντας πολλά χαμόγελα στα παιδιά.

ArGOODaki-0,20

Βέβαια, για να καταφέρει το διάσημο αρκουδάκι να ολοκληρώσει το φετινό του ταξίδι, χρειάζεται συνεπιβάτες ή αλλιώς να επιλέξουμε ένα γεύμα ArGOODaki από τα Goody’s, το οποίο έρχεται μαζί με 1 από τα 5 διαφορετικά λούτρινα ζωάκια που λατρεύουν μικροί και μεγάλοι. Επιπλέον, η φετινή συμμετοχή μπορεί να έχει ακόμα μεγαλύτερη συμβολή, καθώς εκτός από το γεύμα για και κάθε φωτογραφία με #ArGOODaki που ανεβάζεις στο Facebook ή στο Instagram, θα δίνονται 0,20 ευρώ για την ολοκλήρωση του φετινού σκοπού στα νησιά Τήλο και Χάλκη.

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr