Το πολυτελές θέρετρο της Μεσσηνίας υποδέχεται από τις 26 Απριλίου, για 6η συνεχή χρονιά, το γνωστό ιαπωνικό εστιατόριο με τον σεφ Σταμάτη Τσίλια να αναλαμβάνει τα ηνία στην κουζίνα.

InbiSeatingArea
Ο ατμοσφαιρικός χώρος του Inbi 

Η γευστική ρότα του καταλόγου αναδιαμορφώνεται ριζικά με το βραβευμένο από τη Chaîne des Rôtisseurs σεφ να διατηρεί το ιαπωνικό του προφίλ εμπλέκοντας όμως στις προτάσεις και το ελληνικό στοιχείο με μοντέρνες πινελιές.

tsilias-stamatis
Ο σεφ Σταμάτης Τσίλιας

Ο προσεγμένος και ατμοσφαιρικός χώρος του Inbi λοιπόν με το σύγχρονο μινιμαλιστικό σχεδιασμό και τη λιτή ιαπωνική αισθητική υποδέχεται φέτος κλασικά πιάτα της ιαπωνικής κουζίνας που παραλάσσονται με φρέσκα μυρωδικά από την ευρύτερη περιοχή, σπαράγγια της θάλασσας από τα παράλια της Πελοποννήσου, τρούφα Ταΰγετου αλλά και πληθώρα άλλων τοπικών προϊόντων, σερβιρισμένα με φόντο το απέραντο γαλάζιο του Ιονίου.

Από το concept φυσικά δε λείπει και το sushi bar, όπου sushi, nigiri και sashimi έχουν τον πρώτο λόγο ενώ το γλυκό επίλογο υπογράφει ο pastry chef Δημήτρης Χρονόπουλος. Την εμπειρία ολοκληρώνουν επιλεγμένα κρασιά, sake και φυσικά cocktails που επιμελείται ο head bartender Δημήτρης Παπαϊωάννου.

info
www.inbicostanavarino.com

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr