Η καλοκαιρινή σεζόν βρίσκει το ατμοσφαιρικό all day bar του Νέου Ψυχικού και το κολωνακιώτικο εστιατόριο ιαπωνικής κουζίνας να συνυπάρχουν κάτω από την ίδια στέγη.

Η minimal γευστική κουλτούρα της Ιαπωνικής κουζίνας συναντά τη δημιουργική μεσογειακή διατροφή με το meeting point του Ψυχικού να ανεβάζει ψηλότερα το γευστικό πήχη.

76DEB51BB86F42528B5017DB575B8CB6

image3

Διατηρώντας λοιπόν τις βασισμένες στη μεσογειακή κουζίνα προτάσεις του ταλαντούχου σεφ Δημήτρη Σταμούδη, εμπλουτίζει τις επιλογές των επισκεπτών του με μια γκάμα γεύσεων που παίζουν σε ιαπωνικό γευστικό τερέν. Ιαπωνικά πιάτα με λαχανικά, χοιρινό, μαριναρισμένο κοτόπουλο και noodles, sushi, sashimi καθώς και τα δημοφιλή tempura normal, sake tartar και aji tataki που στο χειμερινό πόστο του Freud Oriental αγαπήθηκαν, θα δώσουν δυνατά το «παρών» και στην καλοκαιρινή του στέγη συνυπάρχοντας με τις νέες προτάσεις, με μεσογειακό αέρα όπως λιγκουίνι με σιγομαγειρεμενο μοσχαράκι, καπνιστό σολομό με κινόα, rib eye κ.ά. Το σύνολο ανανέωσης συμπληρώνουν οι δροσερές καλοκαιρινές προτάσεις που σάς περιμένουν πίσω από την μπάρα.

Info
Λεωφόρος Βασιλείου 10, τηλ. 210 6776731, Νέο Ψυχικό

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr