Το Kenshō Boutique Hotel & Suites στη Μύκονο, ξεχώρισε για μια ακόμη φορά στην 4η απονομή των Greek Hospitality Awards την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου, προσθέτοντας στη φαρέτρα του ακόμη 3 χρυσά βραβεία.
Η δέσμευση του Kenshō Fine Dining Restaurant και του chef Γιώργου Στυλιανουδάκη στην ποιότητα των υλικών, τις σύγχρονες τεχνικές και την ευφάνταστη παρουσίαση, είχε ως φυσικό επακόλουθο τη βράβευση του με το χρυσό βραβείο Best Greek Hotel Restaurant.

PHOTOO_50

Έφη Αλεβίζου (Παρουσιάστρια), Κώστας Παπαχριστοφόρου, Κλεόβουλος Δεληγιάννης, Νικόλαος Κατσαρός.

Η αδιαμφισβήτητη υψηλή αισθητική και άνεση των χώρων σε συνδυασμό με τη μαγευτική θέα στον κόλπο του Ορνού, αλλά και οι πολύτιμες στιγμές χαλάρωσης και αναζωογόνησης που προσφέρει το Spa του Kenshō το ανέδειξαν ως το Best Greek Romantic Resort, αναδεικνύοντάς το σε ιδανικό προορισμό για μήνα του μέλιτος.
Τέλος, η προσωποποιημένη αίσθηση φιλοξενίας κάθε επισκέπτη, που ενσαρκώνεται στα προσεκτικά επιλεγμένα και εκπαιδευμένα στελέχη του ξενοδοχείου, ώθησαν κοινό και κριτική επιτροπή να το επιλέξουν ως το Best Greek Hotel Tailor Made Guest Experience.

info
Παραλία Ορνός, Μύκονος, Τηλ. 2289 029001, www.kenshomykonos.com

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr