Μικροί και μεγάλοι μετράμε πλέον αντίστροφα για τα φετινά Χριστούγεννα. Για να γίνουν οι μέρες μας ακόμα πιο διασκεδαστικές, η Chiquita διοργανώνει έναν μοναδικό διαγωνισμό στον λογαριασμό της στο Instagram, τον @Chiquitabrands και υπόσχεται όμορφα δώρα για τις 24 ημέρες που απομένουν. Μέσα από τον διαγωνισμό, οι συμμετέχοντες μπορούν να κερδίζουν ένα διαφορετικό branded δώρο κάθε μέρα, όπως μπωλ για τα πρωϊνά δημητριακά, μπουφάν, power banks, USBs, ομπρέλες και μπάλες. Γι’ αυτό, μην ξεχνάτε να επισκέπτεστε καθημερινά τον λογαριασμό της Chiquita για να δηλώσετε συμμετοχή και να διεκδικήσετε το δικό σας δώρο!

Επιπλέον, η Chiquita μάς δίνει νόστιμες χριστουγεννιάτικες συνταγές. Μην ξεχνάτε ότι οι μπανάνες Chiquita είναι ιδιαίτερα θρεπτικές, καθώς περιέχουν πολλές φυτικές ίνες και κάλιο, που βοηθούν στη χώνεψη και βελτιώνουν την υγεία της καρδιάς. Επίσης, περιλαμβάνουν φυσικά σάκχαρα που προσφέρουν πολύτιμη ενέργεια για τις κουραστικές και απαιτητικές προετοιμασίες των γιορτών. Οι παρακάτω συνταγές για banana bread και μπισκότα μπανάνας είναι σίγουρο ότι θα δώσουν στις γιορτινές μέρες μια έξτρα πινελιά λάμψης και νοστιμιάς!

Χριστουγεννιάτικο banana bread
Το banana bread είναι γεμάτο από ωφέλιμα και θρεπτικά συστατικά και σίγουρα ο Άγιος Βασίλης θα εκτιμήσει ιδιαίτερα αυτή τη γλυκιά έκπληξη όταν έρθει να αφήσει τα δώρα! Πολύ απλό στην παρασκευή του, αφράτο και μαλακό, αυτό το banana bread θα το φτιάχνετε ξανά και ξανά όλο τον χρόνο. Δες τη συνταγή ΕΔΩ.

Χριστουγεννιάτικα μπισκότα μπανάνας
Μαλακά και γευστικά, είναι βέβαιο ότι δεν θα μπορείτε να αντισταθείτε σε αυτά τα πεντανόστιμα και γεμάτα θρέψη μπισκότα, που λιώνουν στο στόμα. Είναι ακριβώς ότι χρειάζεται κάθε οικοδεσπότης μέσα στην κουζίνα, για να γεμίσει ενέργεια τον οργανισμό του κατά τις κουραστικές προετοιμασίες για το γεύμα των Χριστουγέννων. Δες τη συνταγή ΕΔΩ.