Το γνωστό γαλλικό εστιατόριο «Polly Maggoo» του Μεταξουργείου άλλαξε κουζίνα και όνομα και μας συστήνεται από την αρχή.

favaedited

Το εστιατόριο του Γιώργου Ηλιού έκοψε τα φιλέτα και τα σουφλέ και ακούει πλέον στο όνομα «Πόλλυ». Η νέα «Πόλλυ», λοιπόν, αγαπά τα τσίπουρα, το κρασί και τα ντόπια φαγάκια, όπως το σοφρίτο με πλιγούρι και τα φουρνιστά ρεβίθια στο πήλινο. Εννίοτε το ρίχνει και στα live.

thrapsaloeditededited1

Κάνει ακόμη τέλεια παρέα με τα μεζεδάκια και μας προκαλεί να δοκιμάσουμε γεύσεις απ’ όλη την Ελλάδα. Δοκίμασε άφοβα Μεσσηνιακή σφέλλα με μαρμελάδα ντομάτας, Θράψαλο ψητό με χόρτα τσιγαριαστά και Φάβα Φενεού με παστό χοιρινό Μεσσηνίας. Περισσότερα σύντομα.

info
Λεωνίδου 80 & Σαλαμίνος, Μεταξουργείο, τηλ. 210 5241120.

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr