Τα 20 χρόνια της συμπληρώνει στην Ελλάδα η Lidl Hellas και το γιόρτασε με ένα μεγάλο πάρτι, στο Μουσείο Μπενάκη, παρουσία θεσμικών εκπροσώπων, συνεργατών, προμηθευτών και εκπροσώπων των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης.

Με αφορμή τα γενέθλια της, η εταιρεία ετοίμασε και τη νέα τηλεοπτική καμπάνια της, που μάς ταξιδεύει σε όλη την πορεία της, από το 1999 έως το 2019, επιβεβαιώνοντας πώς κάνει την κάθε μέρα να αξίζει. Μάλιστα, οι παρευρισκόμενοι είχαν και την ευκαιρία να την παρακολουθήσουν τη βραδιά της εκδήλωσης, σε πρώτη προβολή.


Από αριστερά: Λευτέρης Λαζάρου, Βασιλική Αδαμίδου Δ/νση Επικοινωνίας & Εταιρικής Υπευθυνότητας Lidl Ελλάς, Ιάκωβος Ανδρεανίδης Πρόεδρος Διοίκησης Lidl Ελλάς, Νίκος Πορτοκάλογλου

Σημειώνεται ότι η νέα καμπάνια κάνει μια αναδρομή, ξεκινώντας από την ημέρα που άρχισαν όλα, στις 9 Ιουνίου 1999, όταν άνοιξε το πρώτο κατάστημα στην Ελλάδα, δεσμευόμενοι να προσφέρουν στο ελληνικό κοινό φρέσκα και ποιοτικά προϊόντα στις πιο χαμηλές τιμές της αγοράς. Σήμερα, με 221 καταστήματα και 4 κέντρα διανομής, συνεχίζουν με τις ίδιες αξίες που τους καθιέρωσαν, έχοντας αναπτύξει σταθερές σχέσεις συνεργασίας με Έλληνες παραγωγούς, ενισχύοντας την τοπική κοινωνία και την εγχώρια οικονομία.


Ο κ. Ιάκωβος Ανδρεανίδης, Πρόεδρος Διοίκησης Lidl Ελλάς

Δημιουργικό όχημα της καμπάνιας είναι μια οικογένεια, την οποία παρακολουθούμε από τα πρώτα της βήματα. Πρωταγωνιστές είναι ο μπαμπάς που θέλει να προσφέρει τα πάντα στο νεογέννητο παιδί του και το παιδί του που χρειάζεται τα πάντα. Μέσα από δυναμικά πλάνα, ζεστές αλλά και χιουμοριστικές οικογενειακές δράσεις, τους βλέπουμε να μεγαλώνουν μαζί, να αλλάζουν και να εξελίσσονται. Μαζί τους στην διαδρομή αυτή είναι και τα Lidl. Είναι εκεί για να δώσουν λύσεις, να καλύψουν τις ανάγκες και τα «θέλω» τους σε κάθε φάση της ζωής τους. Για άλλη μια χρονιά, η ταινία με διαφημιστική την The Newtons Laboratory, παραγωγή τη Filmiki και σκηνοθέτη τον Augusto Fraga, επενδύθηκε μουσικά από τον μουσικοσυνθέτη Νίκο Πορτοκάλογλου, που έντυσε τις εικόνες με το αγαπημένο τραγούδι «Πάνω από τα σύννεφα».

Παράλληλα, η Lidl Hellas δεσμεύεται ότι θα συνεχίσει να βρίσκεται πάντα εδώ, κάνοντας κάθε μέρα να αξίζει και στο μέλλον.

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr