Στον 21ο διεθνή διαγωνισμό ελαιολάδου Los Angeles International Olive Oil Competition 2020, οι βιολογικοί ελαιώνες Σακελλαρόπουλου τιμήθηκαν με το BRONZE AWARD για το ελαιόλαδο τους ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟΝ gourmet evoo, ανάμεσα σε περισσότερα από 600 ελαιόλαδα από όλο τον κόσμο που συμμετείχαν.

Ο διαγωνισμός πραγματοποιήθηκε στην πόλη του Λος Άντζελες των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, στο Sheraton Fairplex Hotel, από τις 4 έως τις 6 Φεβρουαρίου 2020. Πρόκειται για διεθνή διαγωνισμό υψηλού κύρους, που αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους στην Αμερικανική Ήπειρο και από τους κορυφαίους σε όλο τον κόσμο βάσει της παγκόσμιας κατάταξης World Ranking Evoo. Επιβραβεύει τα καλύτερα ελαιόλαδα παγκοσμίως με εξειδικευμένους κριτές – γευσιγνώστες και με το αναγνωρισμένο σύστημα της τυφλής γευσιγνωσίας, με expert olive oil panel tasters, που αναγνωρίζεται από το Διεθνές Συμβούλιο ελαιολάδου IOC.

Ο βαθμός δυσκολίας, τα υψηλά στάνταρντ, η ακεραιότητα και ο επαγγελματισμός του διαγωνισμού φαίνεται από το ενδιαφέρον συμμετοχής πολλών χωρών όπως Κροατία ,Γαλλία, Ελλάδα ,Ισραήλ, Ιταλία, Ιαπωνία, Λίβανος, Μεξικό, Μαρόκο, Πορτογαλία, Ισπανία, Τυνησία, Τουρκία, Η.Π.Α., Αργεντινή, Αυστραλία, Χιλή, Περού, Νότια Αφρική, Ουρουγουάη κλπ.

Το συγκεκριμένο διεθνές βραβείο συμπληρώνει πλέον τα 136 διεθνή βραβεία γεύσης και ποιότητας για τους βιολογικούς ελαιώνες Σακελλαρόπουλου σε διακεκριμένους διαγωνισμούς ανά τον κόσμο, αποτελώντας έναν μοναδικό αριθμό βραβεύσεων ρεκόρ για Έλληνα ελαιοπαραγωγό Single Estate που καλλιεργεί, παράγει και τυποποιεί αποκλειστικά τα δικά του βιολογικά ελαιοπροϊόντα.

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr