Στο κλασικό εστιατόριο του Πειραιά, μετά την πρόσφατη αποχώρηση του Ρενάτο Μεκόλι, τα ηνία στην κουζίνα αναλαμβάνει ο Adam Κοντοβάς.

Μετά από 6χρονη θητεία στην κουζίνα του ιστορικού πειραιώτικου εστιατορίου, ο ταλαντούχος Ρενάτο αποχώρησε επιστρέφοντας στη γενέτειρά του Αλβανία, για να προχωρήσει ένα βήμα παραπέρα τα δημιουργικά του σχέδια, τα οποία περιλαμβάνουν τη συμμετοχή του για τρίτη χρονιά στο Master Chef της χώρας του και το άνοιγμα της δικής του σχολής μαγειρικής. Την προηγούμενη μάλιστα Παρασκευή ετοίμασε ένα αποχαιρετιστήριο δείπνο για όλους όσοι αγάπησαν την κουζίνα του, που πολλές φορές κέρδισε Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας.

kontovas1edited

Από σήμερα, λοιπόν, όπως ανακοινώθηκε από το εστιατόριο στα social media, αναλαμβάνει τα ηνία της κουζίνας ο Adam Κοντοβάς, που μέχρι πρόσφατα εργαζόταν ως sous chef στο πολυβραβευμένο εστιατόριο Premiere του ξενοδοχείου Intercontinental. Μένει να μάθουμε αν το μενού θα κινηθεί στο πλαίσιο που μέχρι τώρα γνωρίζαμε, σε αυτό της ελληνικής δημιουργικής κουζίνας, δηλαδή, με τις απαραίτητες ανανεωτικές πινελιές του νέου σεφ φυσικά. Περισσότερα σύντομα…

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr