Η γνωστή ελληνική εταιρία συμμετείχε πριν λίγο καιρό στο Φεστιβάλ «Ελλάδα, γιορτή, γεύσεις» που διοργάνωσε το αθηνόραμα.

Από το 1955 μέχρι σήμερα η Agrino δημιουργεί γεύσεις και επιλογές, για την καθημερινή μας διατροφή. Ξεκινώντας από το εμπόριο ρυζιού από μεγάλους ορυζώνες στις περιοχές Νεοχωρίου & Κατοχής Νομού Αιτωλοακαρνανίας, η εταιρία έχει προσθέσει στην οικογένειά της από το 2008 και τα ελληνικά όσπρια, ενώ από το 2012 λάνσαρε 6 κορυφαία ποιοτικά ημιέτοιμα γεύματα: Agrino Bistro Risotto (4 τυριά, Σαφράν με κρόκο Κοζάνης, Τρούφα) και Agrino Bistro Πιλάφι (Λαχανικά, Μανιτάρια, Arrabbiata). Έχει διακριθεί με πλήθος πιστοποιητικών και βραβείων με τελευταίο το Βραβείο Καινοτομίας από τον Σύνδεσμο Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος στα βραβεία Ελληνικής Αξίας το 2013.

Συνέντευξη τύπου με τους καλλιεργητές μας και τα περισσότερα έντυπα μέσα

Μερικά γευστικά tips από την Agrino
Risotto Σαφράν με κρόκο Κοζάνης Π.Ο.Π: Για την απόλυτη γευστική εμπειρία εμπλουτίστε το, αφού μαγειρευτεί, με ½ κουταλάκι του γλυκού μέλι ή φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι και παρμεζάνα.
Risotto Τρούφα: Μπορείτε να ενισχύσετε την ήδη γεμάτη γεύση του με γαρνίροντας το με λεπτές φλούδες παρμεζάνας.
Risotto 4 Τυριά: Εντυπωσιάστε, αντικαθιστώντας μέρος της ποσότητας νερού με ισόποση ποσότητα λευκού Ελληνικού ξηρού κρασιού κατά το μαγείρεμα.
Πιλάφι με Λαχανικά: Απολαύστε το και ως ρυζοσαλάτα προσθέτοντας ρόκα ή φρέσκο σπανάκι, μαύρο πιπέρι και έξτρα παρθένο ελληνικό ελαιόλαδο.
Πιλάφι με Μανιτάρια: Μεταμορφώστε το σε μια δροσερή ρυζοσαλάτα με ψιλοκομμένο φρέσκο κρεμμύδι, λεμόνι και έξτρα παρθένο ελληνικό ελαιόλαδο.
Πιλάφι Arrabbiata: Συνδυάστε το και με δροσερό Ελληνικό στραγγιστό γιαούρτι, ισορροπώντας την καυτερή γεύση της σάλτσας με την δροσερή γεύση του γιαουρτιού.

Περισσότερα στο: www.agrino.gr

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr