Ο χώρος όπου μέχρι πρότινος βρισκόταν το Misifu στο Παλαιό Ψυχικό, φιλοξενεί το νέο εγχείρημα του Γιάννη Μωράκη, και το μενού έχει την επιμέλεια του Μιχάλη Νουρλόγλου.

Ο ρόλος του χώρου θα είναι διττός αφού θα είναι κατά το ήμισυ delicatessen, και το άλλο μισό εστιατόριο, όπου θα σερβίρουν πιάτα μεγάλο μέρος των οποίων θα δημιουργείται με υλικά που πωλούνται στο deli. Σε προθήκες και ράφια θα βρίσκουμε προϊόντα όπως τυριά, επιλεγμένα κρασιά, αλλαντικά, ζυμαρικά, σάλτσες κ.λ.π μεσογειακής αλλά κατά κύριο λόγο ιταλικής προέλευσης, αρκετά από τα οποία θα υπάρχει δυνατότητα επιλογής τους και επί τόπου δοκιμής τους στο εστιατόριο αλλά και διανομής τους κατ’ οίκον. Το εστιατόριο θα είναι ουσιαστικά ένα wine bistro όπως το Brunello – όπου την επιμέλεια του μενού έχει επίσης ο Νουρλόγλου- αλλά με περισσότερους κωδικούς και μεγαλύτερη ποικιλία σε επιλογές με κρέας και ψάρι. Στο μενού που είναι ακόμα υπό διαμόρφωση, θα βρίσκουμε πιάτα όπως σπαγγέτι καρμπονάρα, Bolognese με κρέμα γκοργκοτζόλα και ξύσμα λάιμ, ριζότο με άγρια μανοτάρια, μπουράτα με καρπάτσιο μοσχάρι με φουντούκι και πλαιωμένο βαλσαμικό, ταλιάτα rib – eye με baby πατάτες σοτέ με μυρωδικά, ντοματίνια και δεντρολίβανο και φυσικά Βistecca Fiorentina dry age με τηγανητές πατάτες και ψητά λαχανικά. Περισσότερα θα σάς πούμε σύντομα που ανοίγει.

Δείτε επίσης

Bucks Burger: Το burger αλλιώς δια χειρός Νουρλόγλου

Ο Αθηναγόρας Κωστάκος στο The Clumsies

Las Bocas: Δημιουργικοί μεζέδες από τον Μίλτο Αρμένη στη Νέα Φιλαδέλφεια

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr