Η υπηρεσία Let Us Do The Cooking του ιστορικού αθηναϊκού ξενοδοχείου φέρνει καθημερινά στην πόρτα μας brunch και για τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους.

Ο Executive Chef Αστέριος Κουστούδης με την ομάδα της κουζίνας και του ζαχαροπλαστείου -με επικεφαλής τον Pastry Chef Ευγένιο Βαρδακαστάνη- παρουσιάζουν ένα νέο μενού για brunch, εμπνευσμένο από το διάσημο Weekends at Winter Garden, το οποίο τώρα μπορούμε να απολαύσουμε στην άνεση του σπιτιού μας!

Μια εξαιρετική ποικιλία από αλμυρά και γλυκά εδέσματα, καθώς και χειροποίητα αρτοσκευάσματα συνθέτουν μια κομψή γαστρονομική εμπειρία. Φρεσκοψημένα κρουασάν, παραδοσιακό τσουρέκι αρωματισμένο με μαστίχα, ‘baton’ καραμελωμένης σφολιάτας συνοδευόμενα από φρέσκο βούτυρο, μέλι πεύκου και μαρμελάδα με φρούτα του δάσους, καπνιστός σολομός και ‘balik’ με αβοκάντο και αβγό ορτυκιού, βασιλικό καβούρι και φύλλα πράσινης σαλάτας, ζυμαρικά ‘candele’ γεμιστά με σιγομαγειρεμένο μοσχάρι, μανιτάρια, χειμωνιάτικη τρούφα, γκρατινέ με γραβιέρα Κρήτης, είναι μόνο κάποια απ’ τα λαχταριστά και ντελικάτα πιάτα του μενού.

Όμως δεν είναι μόνοι οι γεύσεις που είναι προσεγμένες, αλλά και η παρουσίαση, όπως είναι φυσικό για τα στάνταρ του ξενοδοχείου. Ανοίγοντας τα κουτιά θα αντικρίσουμε ένα εξαιρετικό μενού τεσσάρων ατόμων, μέσα σε πυρίμαχες πορσελάνες και μια αυθεντική λευκή λινή πετσέτα με κεντημένο το οικόσημο της Μεγάλης Βρεταννίας, τα οποία έπειτα παραμένουν στη συλλογή μας. Αν το επιθυμούμε, μπορούμε να ολοκληρώσουμε αυτή την εμπειρία επιλέγοντας σαμπάνια Taittinger Brut 750ml και χαβιάρι Royal Gold Reserve 30γρ.

Για να έρθει, λοιπόν, αυτό το εκλεπτυσμένο brunch στο σπίτι μας αρκεί να καλέσουμε στο 210 3330748 καθημερινά από τις 11.00 μέχρι τις 19.00.

Δείτε επίσης:

Αφράτα pancakes χωρίς γλουτένη

Καγιανάς, ο ελληνικός

Σοκολατένιο smoothie με αβοκάντο και σπόρους chia

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr