Μια ακόμα εξαιρετική πρωτοβουλία συνδρομής στο Δήμο Αθηναίων με δωρεάν σίτιση του ιατρονοσηλευτικού προσωπικού των νοσοκομείων αναφοράς κορονοϊού, έλαβαν οι ιδιοκτήτες γνωστών αθηναϊκών εστιατορίων.

Τα εστιατόρια By the Glass Wine Bistrot, Cardinale All Day Italian Restaurant και Boccanegra Refined Restaurant Bar με τη στήριξη του Δήμου Αθηναίων και των συνεργατών τους, προχωρούν σε δωρεάν παροχή γευμάτων στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό των Νοσοκομείων Αναφοράς Covid-19 του Νομού Αττικής. Τηρώντας αυστηρά όλα τα πρωτόκολλα ασφάλειας και υγιεινής των ειδικών, θα μαγειρεύουν τρεις φορές την εβδομάδα για τέσσερις εβδομάδες ή όσο χρειαστεί, για τους γιατρούς και τους νοσηλευτές των νοσοκομείων αναφοράς, ως ελάχιστη ένδειξη συμπαράστασης στην τιτάνιά τους προσπάθεια.

Η διαλογή και διανομή των γευμάτων προς τα νοσοκομεία θα πραγματοποιείται από το Δήμο Αθηναίων. Στην ενέργεια αυτή συμμετέχουν το «Κρεοπωλείο Αγοράς» και η «Βαtavia» για τα κρέατα και την μπακαλική. Τα μέτρα ασφαλείας θα είναι πάντα σύμφωνα με τις οδηγίες του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) και του Υπουργείου Υγείας.

info
By the Glass – Wine Bistrot Γ. Σουρή 3 & Φιλελλήνων, Στοά Ράλλη – Σύνταγμα 105 57, Αθήνα 210 3232560
Cardinale – All Day Italian Restaurant Μητροπόλεως 38, Σύνταγμα 105 63, Αθήνα
210 3314 397
Boccanegra Refined Restaurant Bar Βουκουρεστίου 4, Σύνταγμα, 105 64 Αθήνα
210 321 0007

Δείτε επίσης

#Cook4heroes: Cookoovaya, Basegrill και Travolta μαγειρεύουν για προσωπικό νοσοκομείων

 

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr