Στις 14 Σεπτεμβρίου ο Executive Chef του Kensho Boutique Hotel & Spa στον Ορνό της Μυκόνου Γιώργος Στυλιανουδάκης, υποδέχεται στο Kensho Fine Dining Restaurant τον κορυφαίο Quique Dacosta σεφ και ιδιοκτήτη του ομώνυμου εστιατορίου στην Denia της Ισπανίας.

Ο βραβευμένος με 3 αστέρια Michelin Quiche Dacosta, δίνει συνεχές «παρών» σε έγκριτες παγκοσμίου βεληνεκούς λίστες γαστρονομικού ενδιαφέροντος, έχει επίσης ανακηρυχθεί από τη Διεθνή Ακαδημία Γαστρονομίας ως ένας από τους 10 κορυφαίους σεφ του κόσμου ενώ διατηρεί μακροχρόνια φιλία και συνεργασία με τον Έλληνα σεφ. Μαζί λοιπόν με το Γιώργο Στυλιανουδάκη και τον pastry chef Δημήτρη Χρονόπουλο θα δημιουργήσουν ένα μενού αξιώσεων υποσχόμενοι σε όσους παραβρεθούν μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία.

info
restaurant@kenshomykonos.com & 2289025303

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr