Το εστιατόριο «Σπονδή» φιλοξενεί για δύο βραδιές τον Thomas Bühner, τον βραβευμένο σεφ με τρία αστέρια Michelin από το εστιατόριο «La Vie», στο Osnabrück της Γερμανίας.

Στις 10 και 11 Φεβρουαρίου, ο σεφ με την ομάδα της «Σπονδής» δημιουργούν ένα ειδικό μενού 6 πιάτων όπου θα αποτυπωθεί η φιλοσοφία του στην κουζίνα: εξαιρετική πρώτη ύλη, ποιότητα, καθαρές γεύσεις αλλά και ευγένεια στη χρήση των υλικών. Ο Thomas Bühner φτάνει στην Αθήνα προσκεκλημένος του εστιατορίου Σπονδή που οργανώνει τις δύο αυτές γαστρονομικές βραδιές στο πλαίσιο του «3ου Dine Athens», του ετήσιου «Restaurant Week» της Αθήνας με την υπογραφή της Alpha Bank.

Οι θέσεις για κάθε βραδιά είναι περιορισμένες (60) ενώ οι καλεσμένοι θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τον σεφ από κοντά.

Το μενού
Wagyu ξηρής ωρίμασης 30 ημερών, κονσομέ μπακαλιάρου

Χταπόδι, σάλτσα αγριόχοιρου kimchi, μήλο

Χειμωνιάτικο άγγιγμα, καπνιστός κρόκος

Αφρός πατάτας, παγωτό κολοκύθα-κάρι

Περιστέρι etouffee, καπνός κέδρου, καραμελωμένος χυμός κολοκύθας

Le phébus, παγωτό κουκουνάρι, λωτός, σάλτσα σόγιας

Αφράτη πάπια

Χρυσό νόμισμα από το Οsnabrueck, βανίλια bourbon, γλυκόριζα και βρώσιμη γη

info

Πυρρωνος 5, Παγκράτι, τηλ.: 210 75 64 021, 210 7520658, κόστος: 120€/ άτομο, www.dineathens.gr

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr