Μία ακόμα διάκριση συμπεριλαμβάνει η εταιρεία ΓΙΩΤΗΣ στο ενεργητικό της η οποία πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της 5ης Τελετής Απονομής Βράβευσης του θεσμού «Corporate Superbrands Greece 2016».

Η τελετή πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 20 Μαρτίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και η ΓΙΩΤΗΣ διακρίθηκε ανάμεσα από περίπου 1500 υποψήφιες Εταιρικές Επωνυμίες και αναδείχθηκε ως «Corporate Superbrand Greece 2016», έπειτα από σχετική ψηφοφορία της κριτικής επιτροπής και του καταναλωτικού κοινού. Τα κριτήρια επιλογής ήταν η αναγνωρισιμότητα της επωνυμίας και δύναμη της φήμης, η αξιοπιστία και μακροχρόνια συνέπεια και η εταιρική υπευθυνότητα στους τομείς: αγορά, εργασιακές σχέσεις, κοινωνία, περιβάλλον.

giotis-mikri

Η εταιρεία ΓΙΩΤΗΣ δραστηριοποιείται στον κλάδο των τροφίμων εδώ και 87 χρόνια, παράγοντας αξία για την εθνική οικονομία και κοινωνία. Διαθέτει στην ελληνική αγορά, αλλά και σε πάνω από 20 χώρες, περισσότερους από 300 κωδικούς προϊόντων που μπορούν να ταξινομηθούν στις ακόλουθες κατηγορίες: βρεφικές τροφές, προϊόντα μαγειρικής, προϊόντα ζαχαροπλαστικής, επιδόρπια, ροφήματα, σοκολάτες, προϊόντα ψυγείου έτοιμα προς κατανάλωση, επιδόρπια χαμηλού γλυκαιμικού δείκτη Sweet & Balance, προϊόντα ισορροπημένης διατροφής Fytro και βιολογικά προϊόντα Bio – Organic. Η εταιρεία, όλα αυτά τα χρόνια, έχει λάβει σημαντικές διακρίσεις, ενώ πολλά από τα προϊόντα της έχουν διεθνείς πατέντες και διπλώματα ευρεσιτεχνίας.

info
www.jotis.gr.

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr