Η γνωστή αλυσίδα καφέ βραβεύτηκε σε μια ξεχωριστή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην Αίγλη Ζαππείου στις 15 Ιανουαρίου από την RSM Greece.

Στη φετινή εκδήλωση έλαβαν μέρος 24.000 επιχειρήσεις από 33 ευρωπαϊκές χώρες και συνολικά βραβεύτηκαν ως National Champion οι 706, εκ των οποίων οι 60 ελληνικές. Οι εν λόγω επιχειρήσεις προκρίθηκαν για το επόμενο στάδιο του διαγωνισμού όπου θα αξιολογηθούν από τους κριτές με βάση τις video παρουσιάσεις που έχουν ήδη υποβληθεί και ανέβει στην ιστοσελίδα των βραβείων. Παράλληλα με την αξιολόγηση των κριτών διεξάγεται και η ψηφοφορία του κοινού που θα αναδείξει τον National Public Champion κάθε χώρας.

Η εταιρεία διαγωνίζεται στην κατηγορία BP Target Neutral Growth Strategy of the Year Award και διεκδικεί μια θέση στη δεκάδα του τελικού. Οι National Champion που θα διακριθούν με τον τιμητικό τίτλο Ruban d’Honneur και θα προχωρήσουν στην επόμενη φάση θα ανακοινωθούν στις 10 Φεβρουαρίου από τον Πρόεδρο των κριτών. Ο τίτλος αυτός δίνεται στις 10 καλύτερες επιχειρήσεις απ’ όλη την Ευρώπη για κάθε κατηγορία βραβείων. Η διαδικασία αναδεικνύει 100 Ruban d’Honneur νικητές, 10 από κάθε κατηγορία. Οι τελικοί νικητές κάθε κατηγορίας από τους 100 θα αποκαλυφθούν σε μια λαμπρή τελετή απονομής το καλοκαίρι του 2015.

Τα βραβεία επικεντρώνονται σε εταιρίες που έχουν επιτύχει εξαιρετικά αποτελέσματα σε διάφορους κλάδους δραστηριότητας, από την περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση έως την εξυπηρέτηση του πελάτη, τα οποία και τις κατατάσσουν σε ηγετική θέση στην Ευρώπη.

info
www.businessawardseurope.com
www.coffeeisland.gr

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr