Η Παγκόσμια Ημέρα Ζυμαρικών -στις 25 Οκτωβρίου- αποτελεί μία ξεχωριστή ημέρα για τη MISKO, που για περισσότερα από 90 χρόνια πρωταγωνιστεί στο ελληνικό οικογενειακό τραπέζι. Γι’ αυτό τον λόγο, όπως και πέρυσι αποφάσισε να παραμείνει στο πλευρό των παιδιών.

Ειδικότερα, το 2019, η ΜΙSKO επισκέφθηκε με την ειδικά διαμορφωμένη καντίνα της,«Οι γεύσεις του Ακάκιου», πέντε Μη Κερδοσκοπικούς Οργανισμούς∙ τo Χριστοδούλειο Ίδρυμα, τα Παιδιά Χωριά SOS, το Χαμόγελο του Παιδιού, το Χατζηκυριάκειο και το Λύρειο Ίδρυμα. Έτσι, γνώρισε και έπαιξε μαζί με τα παιδιά, μοιράζοντάς τους χαρά μέσα από pasta parties και live cooking sessions που διοργάνωσε, ενώ παράλληλα κάλυψε και τις ανάγκες της κουζίνας τους σε ζυμαρικά.

Φέτος, που ακόμη και η Παγκόσμια Ημέρα Ζυμαρικών γιορτάστηκε διαφορετικά, η MISKO στάθηκε και πάλι δίπλα στα παιδιά με έναν ξεχωριστό τρόπο. Για κάθε μικρό φίλο, από τους πέντε Μη Κερδοσκοπικούς Οργανισμούς, ετοιμάστηκαν ξεχωριστές εκπλήξεις και δώρα ανάλογα με την ηλικία και το φύλο του, ενώ και αυτή τη χρονιά οι αποθήκες των Οργανισμών γέμισαν με πακέτα ζυμαρικών MISKO, ώστε να συνεχίσουν τα παιδιά να απολαμβάνουν τις αγαπημένες τους συνταγές! Εξάλλου ποιο παιδί δεν αγαπάει τα ζυμαρικά;

Διαβάστε επίσης:
Τα NAI και τα OXI της pasta

Λέμε ΝΑΙ στα ζυμαρικά ολικής άλεσης

Ζυμαρικά για σούπες

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr