Το Hard Rock Cafe της Αθήνας συμμετέχει στην προσπάθεια καταπολέμησης της πείνας υποστηρίζοντας τη διεθνή εκστρατεία “Imagine there’s no hunger”, που πραγματοποιείται σε παγκόσμιο επίπεδο.

Με έμπνευση τον John Lennon και το θρυλικό μουσικό κομμάτι «Imagine», η εν λόγω εκστρατεία στοχεύει να κάνει αληθινά τα όνειρα του Lennon για έναν κόσμο στον οποίο δεν θα υπάρχει πείνα, κάτι που επιδιώκει να πετύχει μέσω της βιώσιμης αγροτικής εκπαίδευσης και της διάθεσης θρεπτικών γευμάτων. Το Hard Rock International, η Yoko Ono, σύζυγος του John Lennon και ο οργανισμός WhyHunger ενώνουν τις δυνάμεις τους γι’ αυτό το σκοπό για 8η συνεχή χρονιά.

hard-rock-cafe

Δεν είναι πρώτη φορά εξάλλου που το Hard Rock Café συμμετέχει σε φιλανθρωπική δραστηριότητα, αφού είναι πιστό στις δεσμεύσεις του, “Love All- Serve All” και “Take Time to be Kind,” από το 1971. Πελάτες και θαμώνες, λοιπόν, συμπράττουν στη μάχη κατά της παιδικής πείνας και φτώχιας μέσω της αγοράς του t-shirt και bracelet, που θα είναι διαθέσιμα ταυτόχρονα σε όλα τα Hard Rock Café παγκοσμίως, ενώ μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις τους θα διατίθεται υπέρ του ιδρύματος WhyHunger.

Η εκστρατεία έχει βοηθήσει κοινότητες που το έχουν ανάγκη ενισχύοντας αγροτική καλλιέργεια που απέδωσε 9,8 εκ. γεύματα σε 31 χώρες. Έχει επίσης στηρίξει εκπαιδευτικά προγράμματα σχετικά με τη βιώσιμη παραγωγή τα οποία παρακολούθησαν 47.800 μέλη κι έχει συγκεντρώσει περισσότερα από 6,8 εκατομμύρια δολάρια που διατέθηκαν στη μάχη ενάντια στην παιδική πείνα.

Το bracelet θα διατίθεται σε διαφορετικά χρώματα απευθείας από το Café, ενώ το t-shirt με μήνυμα “Imagine there’s no hunger” και το σήμα της ειρήνης θα διατίθενται από το Rock Shop στα καταστήματα της Αθήνας και ταυτόχρονα σε όλα τα Hard Rock Cafe, ξενοδοχεία και casino ανά τον κόσμο, όπως και στο www.hardrock.com

Οι fans του Hard Rock μπορούν να χρησιμοποιούν στις δημοσιεύσεις τους στα social media το hashtag #ImagineNoHunger ανεβάζοντας φωτογραφίες των αντικειμένων της συλλογής «Imagine», ή δείχνοντας πόσο υποστηρίζουν την εκστρατεία.

Info
17 Νοεμβρίου 2015- 21 Ιανουαρίου 2016
Hard Rock Cafe Αθήνα, Αδριανού 52, Μοναστηράκι, τηλ.: 210 324517

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr