Ένα ντοκιμαντέρ – φόρος τιμής στην 20ετή πορεία του Jamie Oliver στη γαστρονομία, πρόκειται να προβληθεί στο βρετανικό τηλεοπτικό δίκτυο Channel 4.

Όπως διαβάζουμε σε δημοσίευμα του Independent, το ντοκιμαντέρ θα φέρει τον τίτλο «20 Years Of The Naked Chef: Jamie Bares All» (20 χρόνια του Γυμνού Σεφ: Ο Jamie τα αποκαλύπτει όλα). Πρόκειται να καλύψει την 20ετή καριέρα του, από το 1999 όταν ξεκίνησε να προβάλλεται η τηλεοπτική εκπομπή The Naked Chef μέχρι και σήμερα, που βρίσκεται αντιμέτωπος με την κατάρρευση της αυτοκρατορίας εστιατορίων του.

Υπενθυμίζουμε ότι τον Μάιο ανακοινώθηκε πως οι επιχειρήσεις του διάσημου σεφ (25 εστιατόρια που έχει ανοίξει ο Οliver εκ των οποίων τα 23 ανήκουν στην ιταλική αλυσίδα Barbecoa και τα 2 στην επωνυμία Fifteen) τίθενται υπό καθεστώς ειδικής διαχείρισης. Τότε, ο Jamie Oliver είχε δηλώσει βαθιά λυπημένος από την εξέλιξη, ενώ είχε ευχαριστήσει το προσωπικό και τους προμηθευτές του, που τον στήριξαν.

Στο επερχόμενο ντοκιμαντέρ, για το οποίο δεν έχουμε ακόμη ακριβή ημερομηνία προβολής, ο Oliver αναμένεται να τοποθετηθεί σχετικά με το κλείσιμο των εστιατορίων του, καθώς και να αποκαλύψει τα σχέδιά του για το μέλλον.

Επιπλέον, το Channel 4 αποκάλυψε ότι θα έχει απεριόριστη πρόσβαση στην ιδιωτική ζωή του σεφ, με πολλές σκηνές να γυρίζονται στο σπίτι του στο Λονδίνο. Μάλιστα, τόσο η σύζυγος του όσο και τα παιδιά του αναμένεται να εμφανιστούν στο ντοκιμαντέρ. Εκτός από τον βασικό πρωταγωνιστή και την οικογένεια του, δηλώσεις μπροστά στις κάμερες αναμένεται να κάνουν και άλλα πρόσωπα, από celebrities μέχρι πολιτικούς.

«Ελπίζω όλοι να βρουν απολαυστικό το να αναπολήσουν μαζί μου τις τελευταίες δύο δεκαετίες, να θυμηθούμε τις εκπληκτικές στιγμές αλλά και τις δύσκολες… για να μην αναφέρουμε μερικά απαίσια κουρέματα στην πορεία μου», σχολίασε για το ντοκιμαντέρ ο Oliver.

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr