Ο ελληνικός τελικός του διαγωνισμού Jose Cuervo Dons of Tequila ανέδειξε νικητή τον Λευτέρη Πετρογεωργάκη.

Η εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε την 1η Ιουλίου στο Balux Septem στη Γλυφάδα, περιλάμβανε μεταξύ άλλων δοκιμασίες και ευφάνταστα cocktails που δοκίμασαν δημοσιογράφοι, bloggers, επαγγελματίες bartenders αλλά και μέλη της οικογένειας της Jose Cuervo.

photo-2
Ο νικητής Λευτέρης Πετρογεωργάκης

Ο Brand Ambassador της Jose Cuervo στην Ελλάδα, Στέλιος Παπαδόπουλος, που παρουσίασε τη βραδιά ανέλαβε να εξηγήσει σε όσους παραβρέθηκαν ποιοι πραγματικά είναι οι οι Jose Cuervo Dons. «Είναι οι πραγματικοί ήρωες της tequila. Είναι άνθρωποι, οι οποίοι στο παρελθόν και στο παρόν, έχουν αποτελέσει την απόλυτη ενσάρκωση της τέχνης, του πάθους και της γενναιότητας που απαιτούνται για να δημιουργήσουν την πιο διάσημη tequila στον κόσμο. Η ακλόνητη πίστη τους στην ποιότητα και το πνεύμα της tequila, το οποίο περιλαμβάνει αληθινούς δεσμούς, πραγματικές φιλίες αλλά και μοναδικές στιγμές, είναι αυτά που κρατούν την κληρονομιά της Jose Cuervo εδώ και 250 χρόνια ζωντανή». Τόνισε επίσης ότι εκείνος που θα γίνει ο επόμενος Don στον παγκόσμιο τελικό θα πρέπει να ενσωματώσει όλες αυτές τις αρετές για να αποκτήσει την ευκαιρία να ακολουθήσει τα βήματα των μεγαλύτερων θρύλων στον κόσμο της tequila. Ολοκληρώνοντας συμπλήρωσε ότι στον παγκόσμιο τελικό ο κάθε υποψήφιος θα πρέπει να αποδείξει στους κριτές ότι έχει πάθος, θέληση και δυναμική για να γίνει ο επόμενος Don και ότι οι φιναλίστ μέσα από αυτή τη διαδικασία θα μπορέσουν να συλλάβουν το πνεύμα των Don αλλά και να λάβουν μια άριστη γνώση του κόσμου της Jose Cuervo και της Tequila. Το αποτέλεσμα της βραδιάς κρίθηκε από τους Esther Medina-Cuesta, Stanislav Vadrna και o Χρήστο Χουσέα.

photo-3
Παρουσιαστής της βραδιάς, o brand ambassador της Jose Cuervo, Στέλιος Παπαδόπουλος

Ο μεγάλος Έλληνας νικητής, θα διαγωνιστεί μαζί με 17 bartenders από όλο τον κόσμο, στον παγκόσμιο τελικό που θα πραγματοποιηθεί στην καρδιά της Tequila, στο αποστακτήριο της Jose Cuervo, στα τέλη Οκτωβρίου του 2015. Ο τίτλος του «Don of Tequila» όμως είναι ουσιαστικά ένα βραβείο ζωής αφού όποιος καταφέρει να τον κατακτήσει θα έχει την ευκαιρία να καλλιεργήσει το δικό του κομμάτι γης στο Μεξικό από όπου θα παραχθούν 500 λίτρα δικού του μίγματος tequila Jose Cuervo.

«Ευχόμαστε καλή τύχη στον Λευτέρη Πετρογεωργάκη και ελπίζουμε να φέρει την κούπα στην Ελλάδα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Brand Ambassador της Jose Cuervo Στέλιος Παπαδόπουλος μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων.

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr