Μια γαστρονομική εμπειρία δύο αστεριών Michelin θα προσφέρει η δημιουργική ομάδα του εστιατορίου Funky Gourmet σε ένα pop up στην Costa Navarino που θα διαρκέσει από τις 8 Ιουλίου έως τις 17 Αυγούστου.


Δύο από τα πιάτα του μενού που θα παρουσιάσει η ομάδα του Funky Gourmet στο pop up

Το pop up θα φιλοξενηθεί στο νέο υπόσκαφο golf club, στο Navarino Bay, τη δεύτερη περιοχή της Costa Navarino και οι επισκέπτες του θα έχουν την ευκαιρία να γευτούν το αποτέλεσμα μιας ενδιαφέρουσας συνεργασίας avant-garde ελληνικής και μεσσηνιακής κουζίνας. Οι πιο συστηματικοί εκφραστές της πρωτοποριακής techno-motional γαστρονομίας στην Αθήνα, δουλεύουν παραδοσιακές συνταγές της περιοχής, τοπικά προϊόντα υψηλής ποιότητας και τη φρέσκια παραγωγή της Μεσσηνίας και αναμένεται να τα αναδείξουν με σύγχρονες τεχνικές, σε ένα δείπνο αξιώσεων. Οι σεφ ανέφεραν σχετικά: «Δεν θα μπορούσαμε παρά να αδράξουμε την ευκαιρία για τη δημιουργία ενός μενού που βασίζεται στα φρέσκα συστατικά της εύφορης Μεσσηνιακής γης. Πιστεύουμε πως η Μεσσηνιακή διατροφή έχει έναν κομβικό ρόλο στην ελληνική γαστρονομική κληρονομιά». Θυμίζουμε ότι το Funky Gourmet στον Κεραμικό αυτή την περίοδο είναι κλειστό και μετά από 10 χρόνια λειτουργίας, η ομάδα είναι υπ’ ατμόν εν όψει προετοιμασιών της νέας, ανανεωμένης τους εκδοχή σε μια από τις πιο εμβληματικές τοποθεσίες στην καρδιά της Αθήνας, το Hilton Athens, Hotel.

info
Λειτουργία: 8 Ιουλίου-17 Αυγούστου. Δευτέρα-Σάββατο, 19:00-00:00, με τελευταία κράτηση στις 21:30. Κρατήσεις: Οι κρατήσεις θα ανοίξουν στις 6 Μαΐου, μέσω email: reservations@funkygourmet.com ή μέσω τηλεφώνου στο 210 5242727. Ώρες λειτουργίας κρατήσεων: Δευτέρα έως Παρασκευή, 10:00 – 15:00. Πολιτική κρατήσεων: Για τις κρατήσεις απαιτείται προ-πληρωμή του μενού για κάθε συνδαιτυμόνα. Το κόστος του μενού είναι 220€. Το ποσό επιστρέφεται εξολοκλήρου σε περίπτωση ακύρωσης έως και 3 ημέρες πριν από την ημερομηνία της κράτησης. Λόγω περιορισμένης διαθεσιμότητας, συστήνεται η έγκαιρη κράτηση.

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr