Η Μεγάλη Εβδομάδα ή αλλιώς η στιγμή που επιλέγουν να νηστέψουν οι περισσότεροι από εμάς πριν το Πάσχα, έφτασε. Αν κανονίσετε την έξοδο σας αυτές τις μέρες στα νότια λοιπόν, είναι ευκαιρία να κλείσετε τραπέζι στο κομψό Ramino, που προτείνει νηστίσιμα πιάτα με ιταλικό αέρα φυσικά.

ramino1

Ο σεφ Χρήστος Γιατράκος και η ομάδα του δημιούργησαν μερικές από τις πιο νόστιμες ιταλικές συνταγές, προσαρμοσμένες στη νηστεία της Μεγάλης Εβδομάδας. Έτσι εκτός από τα αγαπημένα πιάτα του εστιατορίου, έχετε τη δυνατότητα να απολαύσετε και Rossa Quinoa (βασιλική κινόα με αρακά και μπρόκολο), carpaccio χταπόδι, λινγκουίνι με όστρακα, γαρίδες και φρέσκα μυρωδικά και δύο εντυπωσιακά πιάτα που τα βάφουν μαύρα ή αλλιώς ριζότο με καλαμάρι πανέ και λάιμ και χταπόδι braise με tagliolini neri και βελουτέ πορτοκάλι.

ramino

Σημειώστε ότι το εστιατόριο θα είναι κλειστό το βράδυ της Ανάστασης και την Κυριακή του Πάσχα.

info
Λεωφ. Αγγέλου Μεταξά 34, Γλυφάδα, τηλ. 210 8944430.

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr