Δεν μπορείτε να αποφασίσετε τι δώρο να κάνετε στους αγαπημένους σας για τις γιορτές; Βρείτε τη λύση στο κοντινότερο Coffee Island!

Επισκεφθείτε τα καφεκοπτεία από τις 21 έως και τις 31/12, και αποκτήστε τον μοναδικό κωδικό που θα σας δώσουν με ή χωρίς αγορά προϊόντος. Στη συνέχεια, πληκτρολογήστε τον στον σύνδεσμο beasanta.coffeeisland.gr και συμπληρώστε τα στοιχεία του αγαπημένου σας προσώπου, στο οποίο θέλετε να χαρίσετε το δώρο. Το άτομο που έχετε επιλέξει, αποδεχόμενο την πρόσκληση που έχει λάβει μέσω e-mail, παίρνει αυτόματα μέρος στην κλήρωση και διεκδικεί ένα από τα 2017 δώρα, ανάμεσά τους μία καφετιέρα V60, ένα κουτί Cascara, 100gr Specialty καφέ Ethiopia Kochere, 100gr Specialty καφέ Nicaragua Dipilto και 100gr deCO2ffεε φίλτρου. Οι νικητές θα ανακοινωθούν την Πρωτοχρονιά.

CI-London

Μάλιστα η νέα χρονιά προβλέπεται ιδιαίτερα σημαντική για την εταιρεία, αφού μόλις ανακοίνωσε την επέκτασή της στη διεθνή αγορά, με τα εγκαίνια του πρώτου καφεκοπτείου της στο Λονδίνο στην περιοχή Covent Garden.

Περισσότερες πληροφορίες για το διαγωνισμό θα βρείτε στο σύνδεσμο: beasanta.coffeeisland.gr και για το νέο Coffee Island στο Λονδίνο στο σύνδεσμο: coffeeisland.co.uk

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr