Έχουμε συνηθίσει να χρησιμοποιούμε την ιστοσελίδα skroutz.gr για να βρίσκουμε τις καλύτερες προσφορές σε είδη ρουχισμού, ηλεκτρονικές και λευκές συσκευές. Πλέον μέσω της νέα πλατφόρμας Skroutz Food μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε και για να παραγγείλουμε φαγητό!

Κυκλοφόρησε η beta έκδοση της πλατφόρμας, η οποία εξυπηρετεί μέχρι στιγμής την Αγία Παρασκευή, το Ηράκλειο, το Μαρούσι, τη Νέα Ιωνία και το Χαλάνδρι. Ήδη έχουν ενταχθεί αρκετές επιχειρήσεις εστίασης, ακόμα και μεγάλα και γνωστά ονόματα. Το επίσημο λανσάρισμα της πλατφόρμας, θα γίνει στις αρχές του Φθινοπώρου, που θα ξεκινήσει και η γεωγραφική επέκταση της εταιρείας.

Μπορεί για τους περισσότερους η παραπάνω είδηση να αποτελεί νέο, ωστόσο αυτό δεν ισχύει και για τον επιχειρηματικό κόσμο. Ήδη από το τέλος Μαΐου, το Skroutz.gr είχε επισημοποιήσει τα σχέδιά της να επεκταθεί στην αγορά της ηλεκτρονικής παραγγελίας φαγητού, μια αγορά που η αξία της εκτιμάται ότι φτάνει τα 300 εκατ. ευρώ και αναπτύσσεται με ταχείς ρυθμούς τα τελευταία χρόνια.

 

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr