Όσοι αγαπάμε τη γεύση, την Ελλάδα, τα προϊόντα και τις δυνατότητές της, τη στηρίξαμε από την πρώτη στιγμή, για την ακρίβεια από πέρσι, όταν τέτοια περίπου εποχή γεννήθηκε στο εκπληκτικό Lab’attoir της Θεσσαλονίκης, ένα Σαββατοκύριακο, που έβρεχε με το τουλούμι. Η 2η Gourmet Olive & Delicacies Exhibition στήνει τους πάγκους της αυτό το τριήμερο, Παρασκευή με Κυριακή 5-7 Μαϊου, 11π.μ.-8μ.μ. καθημερινά και ευτυχώς, φέτος, η ΕΜΥ προβλέπει έναν φωτεινό, ανοιξιάτικο καιρό!

anoigma-gourmet

Ιδέα μιας ομάδας νέων παιδιών που θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν πιο αναίμακτα τις προωθημένες σπουδές τους αλλά επέλεξαν να αναδείξουν το ελληνικό ελαιόλαδο και κάθε νέο προϊόν της μικρής τοπικής παραγωγής, με ένα μαγαζί στη Θεσσαλονίκη, το Olicatessen και τούτην εδώ, την παγκόσμια έκθεση. Ο Αλέξανδρος και ο Κώστας Στεφανίδης, με τη στήριξη της Περιφέρειας και του Food Festival του Δήμου, μεγαλώνουν φέτος την έκθεση, μαζί και τις ελπίδες της ελληνικής γεύσης, για μια διεθνή καριέρα, όπως της αξίζει. Περισσότεροι πάγκοι, περισσότεροι παραγωγοί, περισσότερα καινοτόμα προϊόντα, περισσότεροι αγοραστές που θα έρθουν να δοκιμάσουν, από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Ευκαιρία για όλους εμάς-ελπίζω και σας-να συναντηθούμε, να γνωριστούμε, να δοκιμάσουμε τη νοστιμιά μιας Ελλάδας που επιμένει, που δημιουργεί, στη σκιά μιας δύσκολης εποχής. Ελάτε και σεις να δοκιμάσετε στο Μπαρ Ελαιόλαδου τα καλύτερα λάδια της κάθε περιοχής και να ψηφίσετε τα βραβεία κοινού ή να συμμετέχετε στις παράλληλες εκδηλώσεις: masterclasses, μαγειρικές επιδείξεις με τον Στέλιο Παρλιάρο και τη Μυρσίνη Λαμπράκη, ένα σεμινάριο για καλλυντικά που φτιάχνονται με βρώσιμα υλικά. Θα είμαι και ‘γω με την Ιωάννα Σταμούλου του Olive σε μια γευστική δοκιμή των πιο ιδιαίτερων προϊόντων της Έκθεσης. Στο www.gourmetoliveechibition.com θα βρείτε κάθε πληροφορία.

logo-bag-1

Γιατί στηρίζοντας τα δικά μας προϊόντα, στηρίζουμε τις προοπτικές μας, ένα καινούριο μέλλον και μια νέα οικονομία. Μαζί στηρίζουμε τη μοναδικότητά μας, την εθνική μας περηφάνια. Και οι εκθέσεις είναι μια ευκαιρία να συναντηθούμε, να γνωριστούμε, να νοιώσουμε «πολλοί», να μοιραστούμε τη γεύση που ως γνωστόν, μας φέρνει πιο κοντά!

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr