Η γνωστή οινική εκδήλωση της Θεσσαλονίκης μπαίνει σε γιορτινό κλίμα και ετοιμάζεται για τα πρώτα «ΒορΟινά των Χριστουγέννων», την Τρίτη 13 Δεκεμβρίου στο ξενοδοχείο Electra Palace Thessaloniki.

Τα ΒορΟινά των Χριστουγέννων, που πραγματοποιούνται στο πλαίσιο του Thessaloniki Food Festival 2016, μας προσκαλούν να δοκιμάσουμε εκλεκτά, σπάνια και ιδιαίτερα κρασιά, αλλά και αμπελοοινικά αποστάγματα, από τα οινοποιεία-μέλη της ένωσης «Οίνοι Βορείου Ελλάδος». Για να καταλάβετε γιατί δεν πρέπει να χάσετε την εκδήλωση αν βρίσκεστε στην Θεσσαλονίκη εκείνη τη μέρα, σε κάθε τραπέζι οινοπαραγωγού θα υπάρχουν ετικέτες ξεχωριστές, κάποιες που πλέον δεν κυκλοφορούν ή που πρωτοεμφανίζονται, πειραματικές ή παλαιωμένες, σε μεγάλα μεγέθη φιαλών για κάθετες γευσιγνωσίες, ακόμη και ετικέτες που ίσως δεν θα έχετε την ευκαιρία να ξαναδοκιμάσετε!

photo-promo-3

Επιπλέον, οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να αγοράσουν παλαιωμένους οίνους ή οίνους σε μεγάλες συσκευασίες, να κερδίσουν κρασιά μέσα από τη mobile εφαρμογή bubbllz αναρτώντας φωτογραφίες από την εκδήλωση, να έχουν έκπτωση στο ειδικό μενού των ΒορΟινών στο εστιατόριο Orizontes του Electra Palace Thessaloniki, καθώς και να συμβάλουν στην οικονομική ενίσχυση του δημοτικού βρεφοκομείου Θεσσαλονίκης «Άγιος Στυλιανός» μιας και 4€ από κάθε εισιτήριο θα διατεθούν στο βρεφοκομείο.

Στα ΒορΟινά των Χριστουγέννων συμμετέχουν οι οινοποιίες: ΑΑΟΣ Βαένι Νάουσα, Έλινος, Zoinos Winery, Κατώγι Αβέρωφ, Κεχρής, Kitrvs, Κτήμα Άλφα, Κτήμα Ανέστη, Μπαμπατζιμόπουλου, Κτήμα Βιβλία Χώρα, Κτήμα Βογιατζή, Κτήμα Γεροβασιλείου, Κτήμα Γκλίναβος, Κτήμα Κατσαρού, Κτήμα Κυρ-Γιάννη, Κτήμα Παυλίδη, Κτήμα Πόρτο Καρράς, Κτήμα Στεργίου, Κτήμα Τέχνη Οίνου, Κτήμα Φουντή, Κτήμα Χατζηβαρύτη και Tsantali.

ΒορΟινά_Χριστουγέννων_INFO

info
13/12 Τα ΒορΟινά των Χριστουγέννων, Ξενοδοχείο «Electra Palace Thessaloniki», Πλατεία Αριστοτέλους 9, Θεσσαλονίκη. Ώρα: 18:00-22:00. Είσοδος 10€ (4€ από κάθε εισιτήριο θα διατεθούν στο δημοτικό βρεφοκομείο Θεσσαλονίκης «Άγιος Στυλιανός»).
Πληροφορίες στα τηλ. 2310 281617 & 2310 281632 ή στο info@wineroads.gr και από την ιστοσελίδα www.voroina.gr

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr