Μία πλειάδα αξιόλογων παραδειγμάτων ποιότητας και καινοτομίας στην ελληνική εστίαση θα επιβραβεύσουν τα φετινά Estia Awards στις 21 Νοεμβρίου στο Gazarte στην Αθήνα. Παρουσιαστές της λαμπερής τελετής απονομής θα είναι η Ιωάννα Σταμούλου και ο Βησσαρίων Παρθένης.

Stamoulou_Ioanna

Οι επιχειρήσεις που θα βραβευτούν είναι αντιπροσωπευτικές τόσο του γαστρονομικού πλούτου της Ελλάδας, όσο και των νέων concept που χαρακτηρίζουν την ελληνική εστίαση. Στο διαγωνισμό συμμετέχουν επιχειρήσεις απ’ όλη την χώρα και απ’ όλα τα είδη επιχειρήσεων εστίασης.

edf

Στόχος των βραβείων είναι να αναδείξουν τους καλύτερους του κλάδου, αλλά και τις επιμέρους πρακτικές που εμπνέουν υγιή ανταγωνισμό και αναβαθμίζουν την ποιότητα της υπηρεσίας που λαμβάνει ο καταναλωτής. Ανάμεσά στους διακριθέντες της περσινής διοργάνωσης περιλαμβάνονται ηχηρά ονόματα επιχειρήσεων όπως: Simply Burgers, Γρηγόρης Μικρογεύματα, Starbucks, Kayak, Chillbox, Today Group, Crepa Crepa, e-food, Forky, Delivery.gr, Blé, Yiamas Gastro Bar και Coffeelab Microroasters.

Τα βραβεία διοργανώνει η Boussias Communications και η έκδοση Hotel&Restaurant.

info
www.estiaawards.gr

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr