Οι «Ανοιχτές Πόρτες», η εκδήλωση που δίνει την ευκαιρία στους οινόφιλους να επισκεφθούν τα οινοποιεία, πλησιάζουν και το Κτήμα Αβαντίς έχει ετοιμάσει πολλές εκπλήξεις για τη φετινή εκδήλωση, που αξίζει να γνωρίσετε από κοντά.

image014

Το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Μαΐου λοιπόν, το Σάββατο 26 και την Κυριακή 27 του μήνα, τα αφήνετε όλα πίσω και βάζετε πλώρη για Εύβοια. Εκεί, από τις 11 το πρωί και έως τις 7 το απόγευμα και τις δύο ημέρες, γίνεστε ένα με τη φύση και χαρίζετε στην οικογένειά σας μια βόλτα στην ηρεμία των αμπελώνων του κτήματος.

Πέρα από τη γνωριμία με τον τόπο παραγωγής των εκλεκτών κρασιών τους, έχουν ετοιμάσει και άλλες εκπλήξεις, όπως σεμινάρια κρασιού με τους καλύτερους γνώστες του οίνου και γευστικές δοκιμές σπάνιων ετικετών, που βγαίνουν απευθείας από το κελάρι του Κτήματος Αβαντίς ειδικά για εκείνες τις μέρες.

image017

Επιπλέον, μπορείτε να απολαύσετε και σταφυλοθεραπείες στο δωμάτιο ομορφιάς, κάνοντας δώρο στον εαυτό σας το αντιοξειδωτικό άγγιγμα των Lenga Grape Spa. Όσο για τα παιδιά; Θα χαρούν παιχνίδι στη φύση!

info
Κλείστε έγκαιρα τις θέσεις σας μέσω email στο info@avantiswines.gr
Περισσότερες πληροφορίες στο τηλ. 22210 55350.

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr