Το PO’BOYS BBQ , το pop up street food στέκι της Αθήνας γεννήθηκε από το Mama Roux και την προσπάθεια του Chef Βασίλη Σπόρου και του ιδιοκτήτη John Higgins να γνωρίσουν το αυθεντικό Southern BBQ και τα σιγοκαπνιστά Low and Slow κρέατα στο Αθηναϊκό κοινό.

Φυσικά δεν θα γινόταν η Τσικνοπέμπτη να μην έχει την τιμητική της στο PO’BOYS BBQ  με το μενού να προσφέρει προβατίνα πορκέτα με κρέμα μετσοβόνε, προβατίνα pulled, λουκάνικα προβατίνας, σιγοκαπνιστό κοκορέτσι, όλα κατευθείαν από το Smoker μαζί με πολλές επιλογές σε μοσχαρίσια Steaks από τον ξυλόφουρνο. Ακόμη, θα βρείτε τραγανές χειροποίητες χορτόπιτες με λιωμένα τυριά, κροκέτες από καλαμπόκι και μόνο για τη μέρα, επιλεγμένες μπίρες σε 1+1 δώρo και για τους τολμηρούς τηγανητά γλυκάδια και αμελέτητα με sauce tartare!

Ιnfo
Kρατήσεις: 21 0323 4672
Αγαθάρχου 12 & Λεπενιώτου Ψυρρή

 

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr