Αέρας ανανέωσης φυσά στο εστιατόριο του «τσιρκολάνου» της γειτονιάς του Ψυρρή, με ενδιαφέρουσες προτάσεις και βραδιές με ΠΟΠ κρασιά, πολλαπλασιάζοντας τους λόγους που θα το βάλουμε στη γευστική μας ατζέντα.

Ο νέος κατάλογος συνεχίζει να υποστηρίζει δυνατά τη γευστική φιλοσοφία του Zampanó με την ελληνικότητα να έχει ηχηρή παρουσία και την σεφ Χρύσα Κατάκη σε μεγάλα κέφια…

zampano-1

Zampano_dishes_automne2016---2

Προτείνουμε να δοκιμάσετε το φακόρυζο με το μαρινάτο γαύρο, τις σπιτικές χυλοπίτες με μανιτάρια, θυμάρι και σκόρδο και φυσικά το υπέροχα μελωμένο χοιρινό κότσι με κυδώνι σε σάλτσα πορτοκαλιού και φασκόμηλου που είναι μερικές μόνο από τις προτάσεις που αξίζουν για να «ξεμυτίσετε» εν τω μέσω της εβδομάδας… Η συνήθεια του κυριακάτικου brunch ενισχύεται και φέτος σημαντικά με τα pancakes με φρούτα και σιρόπι σφένδαμου και φυσικά τα αβγά florentin σε ατομική τάρτα με σπανάκι και μπεσαμέλ που θα βάλετε στη λίστα με όσα πρέπει να δοκιμάσετε…

Zampano_dishes_automne2016---20

zampano-3

Οι προτάσεις πίσω από την μπάρα του εστιατορίου που επιμελείται ο Γιάννης Κοροβέσης και η προσεγμένη οινική τους λίστα είναι ένα ακόμα δυνατό τους χαρτί ενώ τα “ΠΟΠ Up ‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬Nights”, ο κύκλος γευσιγνωσίας ΠΟΠ ελληνικών κρασιών που εγκαινιάζει φέτος το Zampanó, αναμένεται να προσελκύουν το οινικό μας ενδιαφέρον κάθε πρώτη Τετάρτη του μήνα. Πρώτος σταθμός, τα ΠΟΠ κρασιά της Πελοποννήσου την Τετάρτη 2/11 ενώ οι θεματικές εκδηλώσεις ολοκληρώνονται τον ερχόμενο Μάιο.

info
Σαρρή 18, τηλ. 21 3023 3244, ανοικτά κάθε μέρα (εκτός Δευτέρας) από τo πρωί. Τιμή από 18 € το άτομο (χωρίς το κρασί)

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr