Η ένωση «Οινοποιοί Βορείου Ελλάδος» και ο εκπαιδευτικός οργανισμός WSPC μας προσκαλούν σε μια διαδραστική διαδικτυακή εκδήλωση τη Μ. Τετάρτη 28 Απριλίου, καλώντας μας να γίνουμε οινοπαραγωγοί για μία ημέρα.

Στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί μεταξή 17:30-19:30, με οικοδεσπότη τον Κωνσταντίνο Λαζαράκη ΜW, οι οινοποιοί-μέλη της Ένωσης θα διηγηθούν, ο κάθε ένας, κάποιο γεγονός που συνέβη στο οινοποιείο τους, για το οποίο απαιτήθηκε άμεσος και σωστός χειρισμός προκειμένου να αντιμετωπιστεί. Για την κάθε ιστορία, ο οινοποιός θα μοιραστεί με το κοινό 4 επιλογές που είχε, εκ των οποίων μία είναι η σωστή, εκείνη που τελικά επέλεξε. Στη συνέχεια, το κοινό που συμμετέχει θα πρέπει να αποφασίσει τι θα έκανε εάν ήταν ο/η οινοπαραγωγός, δηλαδή εάν βρισκόταν στη θέση του οινοπαραγωγού.

Η συμμετοχή στην εκδήλωση είναι δωρεάν και ανοιχτή για το κοινό. Οι νικητές του παιχνιδιού, όσοι και οι «Οινοποιοί Βορείου Ελλάδος» που θα συμμετέχουν στην εκδήλωση, κατόπιν κλήρωσης θα λάβουν από ένα κιβώτιο των 6 φιαλών κρασί.

Στους ενδιαφερόμενους που θα δηλώσουν συμμετοχή θα αποσταλεί από το WSPC η ηλεκτρονική διεύθυνση απ’ όπου θα παρακολουθήσουν και θα λάβουν μέρος στην εκδήλωση.

info
Γίνε Οινοπαραγωγός για μία ημέρα, Μ. Τετάρτη 28/4/21, 17:30-19:30.
Συμμετοχή δωρεάν με δήλωση στο caslanidou@wspc.gr
Δηλώσεις συμμετοχής έως την Πέμπτη 22 Απριλίου.

Δείτε επίσης:
Webinar μαγειρικής με τον σεφ Αστέριο Κουστούδη για τη «Μέριμνα»

Σεμινάριο κρασιού από την Genius in Gastronomy

Oι Δρόμοι του Κερασιού μας καλούν και φέτος στην Έδεσσα

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr