Ένα πολύ ιδιαίτερο, γευσιγνωστικό μενού 5 σταδίων, ειδικά σχεδιασμένο από τον executive σεφ Arnaud Bignon και τον σεφ του ξενοδοχείου Γιώργο Χάψα πρόκειται απολαύσουν, το Σάββατο 26 Ιουνίου, όσοι παραβρεθούν στη γαστρονομική βραδιά που διοργανώνει το ξενοδοχείο Kinsterna.

Το δείπνο θα σερβιριστεί στις 21:00 στον ατμοσφαιρικό χώρο του εστιατορίου Sterna, γύρω από τη βυζαντινή στέρνα του αρχοντικού, στην οποία οφείλει και το όνομά του το ξενοδοχείο.

Το μενού τους στηρίζεται στα φρέσκα προϊόντα του κτήματος του αρχοντικού, σε προϊόντα της γύρω περιοχής και περιλαμβάνει πιάτα που παντρεύουν τη γαστρονομική κουλτούρα των δύο σεφ, όπως ο αστακός με τη λουίζα, τα σπαράγγια, το κρίταμο, το καλκάνι με γάλα καρύδας, λάχανο, μύδια και καφίρ λάιμ και η πάπια με καρότο, κουκουνάρι και πραλίνα. Προτείνεται δε μαζί με μια επιλογή εκλεκτών κρασιών.

info
Kinsterna Hotel, Μονεμβασία, τηλ. 27320 66300, www.kinsternahotel.gr

Δείτε επίσης:
O chef Γιώργος Τσούλης συμμετείχε στην Πράσινη Εβδομάδα της ΕΕ 2021

6os Διεθνής Διαγωνισμός Ελαιολάδου Athena

Coffee Business Forum 2021: δωρεάν συμμετοχή για τους επαγγελματίες της καφεστίασης

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr