H Veuve Clicquot Rich, άλλαξε τα δεδομένα σε ένα ποτό που κανείς δεν είχε αναμείξει πρότερα με άλλα υλικά και έγινε έτσι η πρώτη σαμπάνια για τη δημιουργία κοκτέιλ. Αξιοποιώντας ένα ειδικό μείγμα σταφυλιών και ένα συγκεκριμένο dosage ζάχαρης, οι παραγωγοί δημιούργησαν μια νέα σαμπάνια, που σερβίρεται με πάγο και μια πληθώρα από φρέσκα υλικά, προσφέροντας μια νέα εμπειρία γεύσης στους λάτρεις της.

veuve-clicquot2

Αυτό το καλοκαίρι λοιπόν η Veuve Clicquot Rich συνοδεύει τα Κυριακάτικα μεσημέρια μας στα υπέροχα lunch by the pool του Margi Hotel. Δίπλα στα αναπαυτικά sunbeds και τις βυθιζόμενες ξαπλώστρες, τα μεσημέρια της Κυριακής, οι λάτρεις της διακριτικής πολυτέλειας και της απόλυτης χαλάρωσης θα έχουν την ευκαιρία να συνδυάσουν το fine eating με το find dining, ενώ ο αγαπημένος DJ Κώστας Παπαζέτης θα συνοδεύει στα decks με τις μουσικές του. Την κουζίνα επιμελείται ο ταλαντούχος σεφ Παναγιώτης Γιακαλής, δημιουργώντας πιάτα όπως σολομό με φρέσκα κρεμμυδάκια και sauce γιαουρτιού ή σφυρίδα με κινόα και μυρωδικά. Τις εκλεκτές προτάσεις του σεφ συνοδεύουν τα δροσιστικά Veuve Clicquot Rich cocktail, στα οποία μπορείτε να προσθέσετε τολμηρές γαρνιτούρες όπως πολύχρωμες πιπεριές, αγγούρι, ανανά αλλά και φρέσκο ροζ γκρέιπφρουτ.

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr