Το « 3º Σάββατο του Παραγωγού», ο θεσμός που μας συστήνει με παραγωγούς και εκλεκτά αγροτικά προϊόντα, επανέρχεται για τρίτη χρονιά αυτό το Σάββατο 31 Ιανουαρίου.

Η μέρα μας γεμίζει με αρώματα και γεύσεις από τους Έλληνες παραγωγούς, που μας παρουσιάζουν τα καλύτερα προϊόντα τους. Σκέφτεστε πιο νόστιμη και φρέσκια πρόταση για το μεσημέρι του Σαββάτου;

Το «Σάββατο του Παραγωγού», που διοργανώνεται από την Ελληνική Εταιρεία Περιβάλλοντος και Πολιτισμού, γίνεται στην καρδιά της Αθήνας την Πλάκα. Πέρα από την παρουσίαση προϊόντων περιλαμβάνει και πολλές συζητήσεις με σκοπό την ανάδειξη της γεωργικής παραγωγής και του υγιεινού τρόπου ζωής.

shutterstock_116466427

Πολύ ενδιαφέρον έχει και η γνωριμία με επιτυχημένους επαγγελματίες παραγωγούς που θα μοιραστούν μαζί μας τις ιστορίες τους, όπως ο κ. Γ. Κοκοτός από το πρότυπο “Κτήμα Γ. Κοκοτού” με τις βιολογικές καλλιέργειες και το βραβευμένο κρασί, το ελαιόλαδο, το μέλι και τα βιολογικά λαχανικά.

Εκτός από το “Κτήμα Γ. Κοκοτού”, στο 3ο “Σάββατο του Παραγωγού” θα συμμετάσχουν το κρεοπωλείο “Το Χασαπάκι” από τις Σέρρες που ειδικεύεται στην εκτροφή βουβαλίσιου κρέατος, η συγγραφέας – ερευνήτρια γαστρονομίας Γεωργία Κοφινά, η οποία θα μιλήσει για τη σύγχρονη αντίληψη για τη διατροφή και το παραδοσιακό ελληνικό τραπέζι, καθώς και το 1ο ΕΠΑΛ Κορυδαλλού που θα παρουσιάσουν τον λαχανόκηπο που καλλιέργησαν μαθητές και καθηγητές στην αυλή του σχολείου.

info
Σάββατο του Παραγωγού, Σάββατο 31 Ιανουαρίου, Τριπόδων 28, Πλάκα. Έναρξη: 12:00 μ.μ. Ελεύθερη είσοδος, τηλ. 210 3225245.

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr